Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Gaziranje pomocu nezavrsene fermentacije
raix Offline
1.050 OG, 4,91% ABV
*****

Posts: 359
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: Beograd
RE: Gaziranje pomocu nezavrsene fermentacije
da, i ja sam radio krauzening po ovim uputstvima. jednom bas dry stout. a par puta i ostale ture. odvojim sladovinu tek nakon hladjenja, tj od onog dela koji ostane pomesan sa muljem od hmelja i proteina moze da se natalozi taman tu negde kolicina sladovine za krauzening. ako se ostavi u visokoj posudi (bokal u mom slucaju) na hladnom jedno dva sata. jedino sto ako radis apa/ipe onda ti nije ta gorcina neko malo veca. al kao da je to jako bitno...
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Gaziranje pomocu nezavrsene fermentacije - by raix - 28.12.2015, 05:41

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools