Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najava kalkulatora za pomoć pri prilagodbi vode!
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: Najava kalkulatora za pomoć pri prilagodbi vode!
This post was last modified: 26.03.2016, 09:54 by danny_boy.
(26.03.2016, 09:14 )Skemba Wrote: Pokrenuo kao administrator i radi sve. Nisam skontao iz predhodnog posta da si vec objasnio to.

Mislim da sam skontao razlog zašto se nije moglo pristupiti bazama bez da se pokrene kao administrator, pokušaću riješiti. Problem je sto sam baze snimao direktno u direktorij gdje je aplikacija instalirana (radi preglednosti), a ne u win sistemski direktorij gdje je to predvidjeno. Kada program pristupa nekom fajlu koji se ne nalazi u tom sistemskom direktoriju zabrani pristup dok program ne pokrene administrator. Ja samo trebam promijeniti direktorij gdje se baze drze i ovo bi trebalo da radi bez admin ovlasti.

Ovo oko instalacije je malo veći problem, jer je zaista potrebno digitalno potpisati aplikaciju što košta puno, a što za besplatnu aplikaciju nema smisla raditi.

Ovo je jedino moguće riješiti stavljanjem napomene, da korisnici znaju prije instalacije da je program siguran i provjeren od virusa.
WWW Find Odgovori

Messages In This Thread
RE: Najava kalkulatora za pomoć pri prilagodbi vode! - by danny_boy - 26.03.2016, 09:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 19 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools