Pantherk4
1.020 OG, 1,95% ABV
|
RE: Blacksmith (beginer)
This post was last modified: 14.02.2017, 05:53 by Pantherk4.
(13.02.2017, 11:24 )mange_tout! Wrote: Dobro došao na forum. Svaka čast, samo naprijed.
Ne znam koliko ti izosan djeluje samo špricanjem. Koliko se sjećam treba nekoliko minuta da djeluje. Pripazi tu malo. Ili si možda mislio na star san?
Hvala mange, Izosan sam koristio, i svu opremu koja je dolazila u direktni kontakt sa pivom sam potapao i drzao po 10 min i vise, a spricao sam svu drugu pratecu opremu od povrsina gdje sam spustao demizone ruke i povrsine oko kojih se radilo itd...
(13.02.2017, 11:56 )lakosta88 Wrote: Cestitam na ovome kakav pristup imas svemu. Negdje sam se nasao u ovom tvom postu. Negdje smo i u isto vrijeme kuhali prvu turu.a i sam sam mjesecima citao i prikupljao opremu i na kraju vrlo jednostavno dosao do jako dobrog piva bez ikakvih problema. Nadam se da ce ovakvi postovi uticati na one koji tek trebaju da se odvaze i odrade prvu turu. Priprema opreme,citanje literature,iskustava iskusnijih,sve je to jako bitno. Na kraju onaj merak otvorit SVOJE iz frizidera i sipat ga u casu s osmjehom puno srece kolega u narednim kuhanjima. Lijep pozdrav
Hvala drug, e bas taj osjecaj da imas nesto licno i svoje je nevjerovtan, Jedino mi se pola drustva naljutilo sto nisam obezbjedio dovoljnu kolicunu da svi degustiraju
|
|
|