Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par kratkih pitanja...za iskusnjare :)
raix Offline
1.050 OG, 4,91% ABV
*****

Posts: 359
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: Beograd
RE: Par kratkih pitanja...za iskusnjare :)
@rale da znas ko ce ga znati.

kada skuvam pivo, ohladim, izvadim vrecu sa hmeljem koji sam dodavao u toku kuvanja. na dnu lonca mi ostane dosta taloga (najsitniji komadici hmelja i proteini - valjda). zanima me sta sa tim?
1. da li da sacekam jedno pola sata-sat da se to istalozi sto vise, pa onda da prespem i ostavim na dnu lonca najokoreliji talog?
2. presuti sve odmah nakon hladjenja bez obaziranja na talog?
3. ili da odmah presipam u fermentor a ostavim nesto malo u loncu sto je bas na dnu?
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Par kratkih pitanja...za iskusnjare :) - by raix - 24.04.2013, 04:47

Forum Jump:


Users browsing this thread: 8 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools