Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Dnevnik jednog pivara u nastajanju
mirren Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 76
Joined: Nov 2017
Reputation: 0 Location: Tuzla
RE: Dnevnik jednog pivara u nastajanju
Sladovi su Pale Malt 4,2 kg, Vienna 0,45 kg i Caramel (39,4 EBC) 0,25 kg.

Malo sam se preracuno i ja, ipak je predvidjeni OG 1051 u Beersmithu. Mjerio sam OG na temp 22C, i sad mi je jasno da sam trebao na 20, al malo je nervoza zbog problema u kuhanju ucinila svoje.

U fermentoru je zavrsilo 21,5 litara, a u loncu je ostalo taloga oko 1,5 do 2 litara
Find Odgovori



Messages In This Thread
Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 08.05.2018, 10:09
RE: Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 09.05.2018, 06:36
Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 01.08.2018, 08:30

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools