Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Dnevnik jednog pivara u nastajanju
mirren Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 76
Joined: Nov 2017
Reputation: 0 Location: Tuzla
RE: Dnevnik jednog pivara u nastajanju
Vozdra, pivari. Imam jednu brigu - skuho sam jos jednu turu, ispala je cini mi se dobra, OG 1060 i sad fermentira na 21C. Međutim, ispostavilo se da je kvasac koji sam koristio bio u zamrzivacu dva-tri dana, prije nego je prebacen u frizider. Ja sam ga na dan kuhanja, ujutro, iznio na vanjsku temperaturu, rehidrirao i sve to, al imam brigu da je ubijen kvasac. Aktivnost u fermentoru je slaba jos uvijek, pa ne znam jel brinem s razlogom il ne.
Find Odgovori



Messages In This Thread
Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 08.05.2018, 10:09
RE: Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 06.06.2018, 09:20
Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 01.08.2018, 08:30

Forum Jump:


Users browsing this thread: 5 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools