Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Dnevnik jednog pivara u nastajanju
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,837
Joined: Nov 2012
Reputation: 9 Location: Sarajevo
RE: Dnevnik jednog pivara u nastajanju
(07.07.2018, 06:11 )mirren Wrote: Proizveo sam svoje prvo sour pivo. Doduše, bilo je slucajno, pa ćemo ga nazvat fucking infekcija. Eh, kad smo vec kod toga, interesuje me jel to OK za pit? Jako je blaga kiselost, tek malo pecka po jeziku, ne smrdi i osjeti se blaga hmeljna aroma...

Malo sam istražio i moguće da je brettanomyces, s obzirom da je fermentiralo i na 25 ili 26°C. Moguce je, doduse, i da je nešto drugo, pa cisto da provjerim s iskusnijim kolegama.

Ja to ne bih pio, a ti kako hoces. Ko zna sta se razvilo unutra, a da je bretta male su sanse (skoro nikakve).
WWW Find Odgovori



Messages In This Thread
Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 08.05.2018, 10:09
RE: Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by danny_boy - 07.07.2018, 06:13
Dnevnik jednog pivara u nastajanju - by mirren - 01.08.2018, 08:30

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools