Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje
spageti Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 544
Joined: Sep 2014
Reputation: 1 Location: Zadar
Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje
Silikonski, EPDM ili PTF (za zadnji je potrebna idealno glatka stijenka nalijeganja) oring apsolutno, gumeni nikako - guma je nestabilna na visokim temperaturama i razgrađuje se u sladovinu.
Ako silikon dobro brtvi nema potrebe za siliknskim kitom, štoviše nema mu mjesta nigdje u prehrambenoj industriji.


Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
Find Odgovori



Messages In This Thread
Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje - by spageti - 11.07.2018, 11:28

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools