zlimfur
1.100 OG, 10% ABV
|
RE: Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje
(11.07.2018, 01:25 )danny_boy Wrote: (11.07.2018, 01:06 )zlimfur Wrote: cini mi se da malo komplikujete.. covjek ima malo vecu rupu na frizideru.. zakrpi je plastikom. preko stavi inoxnu sajbu i preko sajbe zavrne cesmu.. mislim da se sladovina i ne dodiruje sa plastikom.
p.s. ja sam malo vecu rupu slucajno napravio s vanjske strane i tako sam rijesio.. ali mislim da ni iznutra da se ovako uradi, da nema sansi da to utice na krajnji rezultat, a to je dobro pivo.
Pa nije samo stvar okusa nego i da li ima unutra kakvih toksicnih stvari. Ne isplati se tumor fasovati radi dobrog piva ako moze imati odlicno bez
Salu na stranu, treba dati i drugi pogled pa neka svako odluci sta ce. Ja sam striktno protiv koristenja bilo cega sto nije food grade, a ako neko zeli tako moze naravno. Mozemo li biti milion posto sigurni glede svih ostalih stvari, ne samo opreme?
Da ne govorimo sad o hrani koju svakodnevni konzumiramo, jer odosmo u oftopičenje svakako..
Uglavnom, krpi rupu I trazi novi fridz. Pa kad nadjes, od tog s velikom rupom napravi prenosni tocionik..
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
|
|
|