Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje
zlimfur Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje
(11.07.2018, 01:25 )danny_boy Wrote:
(11.07.2018, 01:06 )zlimfur Wrote: cini mi se da malo komplikujete.. covjek ima malo vecu rupu na frizideru.. zakrpi je plastikom. preko stavi inoxnu sajbu i preko sajbe zavrne cesmu.. mislim da se sladovina i ne dodiruje sa plastikom.

p.s. ja sam malo vecu rupu slucajno napravio s vanjske strane i tako sam rijesio.. ali mislim da ni iznutra da se ovako uradi, da nema sansi da to utice na krajnji rezultat, a to je dobro pivo.

[Image: dd995efd1449562ae43cab3d607a00f6.jpg]
Pa nije samo stvar okusa nego i da li ima unutra kakvih toksicnih stvari. Ne isplati se tumor fasovati radi dobrog piva ako moze imati odlicno bez

Salu na stranu, treba dati i drugi pogled pa neka svako odluci sta ce. Ja sam striktno protiv koristenja bilo cega sto nije food grade, a ako neko zeli tako moze naravno.
Mozemo li biti milion posto sigurni glede svih ostalih stvari, ne samo opreme?

Da ne govorimo sad o hrani koju svakodnevni konzumiramo, jer odosmo u oftopičenje svakako..

Uglavnom, krpi rupu I trazi novi fridz. Pa kad nadjes, od tog s velikom rupom napravi prenosni tocionik.. Wink

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
WWW Find Odgovori

Messages In This Thread
RE: Pomoc oko izrade posude za ukomljavanje - by zlimfur - 11.07.2018, 01:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools