Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Proizvodnja domaćeg piva korak po korak
SixtySix Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 83
Joined: Jul 2013
Reputation: 0 Location: Beograd
RE: Proizvodnja domaćeg piva korak po korak
(05.09.2013, 12:15 )illuminated Wrote: Moras na pocetku dobro izmijesati da ubijes eventualne grudve i da udje voda do svih zrna. Mijesanje hladi! Zato pripazi. Mijesati (ne previse) treba kad podizes temp ( steps, rests) da bude homogena temp. Dalje mijesati moras ako direktno grijes kominu grijacima neposredno inace ce da zagori na grijacu. Ako radis infuziju i temp je homogena mijesanje je suvisno ( ako nema grudvi suhog slada).

Hvala puno na ovome. Posto sastavljam HERMS, mesanje ce onda biti potrebno samo na pocetku da ubijem grudve. Pretpostavljam i tokom kuvanja kad svaki put dodajem hmelj cisto da se dobro rasporedi.
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Proizvodnja domaćeg piva korak po korak - by SixtySix - 05.09.2013, 02:08

Forum Jump:


Users browsing this thread: 6 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools