Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pomoć oko malo naprednijeg sistema
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Pomoć oko malo naprednijeg sistema
(11.03.2014, 10:05 )ale ale Wrote: ja kad vidim ove slike se fakat zapitam cemu ja ba tezim... ,ovo je oprema...

ja ne mislim da ovom opremom mozes napraviti bolje pivo nego sa svojim piknik friziderom. jedino sto ti ova svarroghova oprema koja moze biti jos daleko naprednija, da se razumijemo, ubrzava dosta posao oko kuhanja i recimo da imas konzistentnije ture. hocu reci da pivo ne pravi oprema nego pivar i kvasac Big Grin klasični kućni sistem sa malim piknik friziderom i jednim loncem i immersion chillerom je minimum opreme i na takvoj opremi su po americi redovno dobijali medalje na takmicenjima u konkurenciji sa daleko naprednijim sistemima. dakle, vise koncentracije treba posvetiti kvalitetu sirovina i samoj tehnici proizvodnje piva, te naravno fermentaciji i sigurno nema greške, na bilo kakvoj opremi da radiš. beer

nemam nista protiv unaprijeđenja i automatizacije, samo hocu reci da ako neko misli da ce automatiziranom opremom dobijati bolja piva, mislim da nije u pravu Smile
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Messages In This Thread
RE: Pomoć oko malo naprednijeg sistema - by pivska mušica - 11.03.2014, 10:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools