Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pozdrav
cejaj Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

RE: Pozdrav
ja sam josip iz zagreba,tek pristigao i već ožednio....volim sve domaće izrade..sam dosta radim..pokušat ću i sa pivom...pozdrav
Find Odgovori
grigor Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Pozdrav svima!
Grigor iz Zagreba, 26 god. Kuham od 2011 god. 25 kuhanja po 50l.

Živjeli i uživajte u najboljem hobiju na svijetu!
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(11.02.2014, 11:22 )grigor Wrote: Pozdrav svima!
Grigor iz Zagreba, 26 god. Kuham od 2011 god. 25 kuhanja po 50l.

Živjeli i uživajte u najboljem hobiju na svijetu!

pozdrav kolega Big Grin

živio!
Find Odgovori
grof_76 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Pozdrav svima sa lijepe Une. preko dva mjeseca vec raspitujem se i citam na internetu o proizvodnji piva. pivo pijem otkad znam za sebe i kad sam vidio da moze i kuci da se napravi iznenadilo me i rekao sam sebi da moram vidjet šta sve treba pa da i ja pokušam.

Ima li koga u Bihacu ili okolici da se bavi ovim da zamolim jedan dan da se vidimo ili da prisustvujem kad se bude pravilo pivo, a posebno bi volio da probam jer me baš zanima kakvo je kad se domaće napravi. ja počasitim zauzvrat flašom svoje rakije a nije problem i da se plate instrukcije i recept.
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

pozdrav i dobro došao na forum.

ne znam kakva je situacija sa pivarima u bihaću, mislim da na forumu nema članova iz toga kraja. što se tiče pivara na forumu tu smo da početnicima pomognemo. sa te strane sve što bude potrebno i što bude nejasno samo pitaj beer
Find Odgovori
grof_76 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Hvala puno forum je super, ali druže puno podataka i vidim da nece bas biti lako kako sam mislio treba to sve pohvatati. ZA sad još čitam jer da bi nešto pitao moram prvo znati šta da pitam. a ako slučajno neko iz bihaća ima volio bih da se javi da se probamo dogovoriti samo da pogledam šta sve treba na licu mjesta i kako aparatura izgleda kad se sve spoji i pusti u pogon
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

naravno, bitno je da sve fino pročitaš i shvatiš najosnovnije stvari. preporučujem ti da praviš pivo all grain tehnikom, kao i većina ljudi na ovom forumu. sirovine imaš uzeti u mostaru, zagrebu, slavonskom brodu. većinu opreme koja ti je potrebna možeš naći u prodavnicama poljoprivredne opreme, a ostatak preko interneta. na forumu imaš dosta tutoriala za izradu najosnovnije opreme, pa malo i to pročitaj. Zivjeli
Find Odgovori
zuzko Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

(02.09.2014, 01:14 )grof_76 Wrote: Pozdrav svima sa lijepe Une. preko dva mjeseca vec raspitujem se i citam na internetu o proizvodnji piva. pivo pijem otkad znam za sebe i kad sam vidio da moze i kuci da se napravi iznenadilo me i rekao sam sebi da moram vidjet šta sve treba pa da i ja pokušam.

Ima li koga u Bihacu ili okolici da se bavi ovim da zamolim jedan dan da se vidimo ili da prisustvujem kad se bude pravilo pivo, a posebno bi volio da probam jer me baš zanima kakvo je kad se domaće napravi. ja počasitim zauzvrat flašom svoje rakije a nije problem i da se plate instrukcije i recept.
Potpuno te razumijem jer sam ja ,poslije isčitavanja zbilja dobrih uputa na forumu,i skuhao prvu turu a da nikada nisam ni probao domaću pivu.Najveći problem mi je bio hoće li se to uopšte moći piti a ovih dana kada sam probao svoju petu turu smatram da nikada bolju pivu nisam ni probao.Da je tako tomu, nudim ti ako imaš nekoga da dolazi u Sarajevo da ti pošaljem 2-3 (po 0,33 l.)vrste moga piva,da razbijemo dileme.Obrati se pp za kontakt.Pozdrav
Find Odgovori
grof_76 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

e drug baš si me obradovao javim ti se, nemam nikoga u sarajevu ali 18.09 cu mozda na aerodrom morati pa cu se zadrzati jednu noc u sarajevu pa cu ti se javiti ako budes mogao da se vidimo i da popricamo. Lp.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

dobro došao na forum. koliko znam u bihaću mrka kapa što se home brewinga tiče, ali eto odličan si kandidat da ti prvi kreneš i da imamo i krajiško istureno pivarsko odjeljenje. Smile mada realno, tebi je geografski bliži zagreb nego sarajevo tako da, ako imaš koga da ide u zg ili ti ideš, možeš tamo nabavljati i sirovine i sve. uskoro u zagrebu imaš konferenciju pivarsku i to ti je taman odlična prilika da probaš odlična domaća piva i da vidiš otprilike kako to izgleda. više informacija možeš naći ovdje http://pivarstvo.info/konferencija/
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Pozdrav
A za sve ostalo, tu ti je forum. Dobro došao.

Sent from my iPad using Tapatalk
Find Odgovori
Robbie Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Pozdrav svima. Ja sam Robbie iz Gracanice, slucajno sam nabasao na temu homebrewing na klix.ba i odatle nadjoh i vas. Sudbina, haman :-) . Malo jer rec' da me je sve ovo zainteresovalo, jer vec duze vrijeme trazim neki hobi koji ce da me regenerise nakon 4 godine provedene u Afganistanu. Jos uvijek sam u pustinji, ali oko marta planiram kuci, ponestaje mi zivaca opasno, tako da imam vremena taman toliko da steknem osnovno znanje iz teorije dok sam jos ovdje. Za sad iscitavam sve na forumu koliko stignem, necu vam jos postavljat nikakva laicka pitanja, al' i ako postavim, nemojte haterit. Prakticki dio cemo za par mjeseci aBd, samo zdravlja. Budite mi pozdravljeni i nadam se da ce biti prilike da se upoznam sa nekim od vas privatno.
Zivili!
People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools