Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lagunitas IPA
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Lagunitas IPA
Trenutno najpopularnije pivo u Švedskim pubovima. Jedna sasvim prosječna IPA napravljena za šire narodne mase. Još nisam upoznao nekoga da je imao lošu riječ za njih.

Meni lično je njihov Maximus bolji, ali njega manje ima po kafanama.

Uglavnom, Amber boja, a ukus tipično za IPU - citrus i gomila tropskog voća. Sve u svemu, ovo je izgleda njihova godina. Šire se po Evropi i metu sve ispred sebe u ime svih Amerikanaca.

[Image: LagunitasIPA.jpg]
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Lagunitas IPA
dobar je lagunitas. mada uvijek gledaj datum na flaši jer sve što je starije od tri mjeseca više nije to to. a ja nekako sumnjam da se u evropi može dobiti baš frišak. inače ima tema već o ovom pivu, skupili smo priličan broj recenzija, odnosno tema o pojedinačnim pivima, pa nam se počinju duplati. pa eto bilo bi super samo da vidite jel već postoji tema prije nego postavite novu da nam se bezveze ne duplaju teme. ovo generalno govorim. Zivjeli
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

(25.04.2014, 08:45 )pivska mušica Wrote: dobar je lagunitas. mada uvijek gledaj datum na flaši jer sve što je starije od tri mjeseca više nije to to. a ja nekako sumnjam da se u evropi može dobiti baš frišak. inače ima tema već o ovom pivu, skupili smo priličan broj recenzija, odnosno tema o pojedinačnim pivima, pa nam se počinju duplati. pa eto bilo bi super samo da vidite jel već postoji tema prije nego postavite novu da nam se bezveze ne duplaju teme. ovo generalno govorim. Zivjeli

Nisam vidio - spoji Smile

Datumi su fini. Mada, još nisam probao kod njih. A bit će i to izgleda slijedeće godine.
Find Odgovori
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Lagunitas je keva Smile
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools