Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hidrometar
gantovic Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Hidrometar
Da li ima neko hidrometar i koja bi bila cijena za istog?
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Hidrometar
sumnjam da iko ima za prodati. a i svi koji imaju jedan viška, čuvaju ga za sebe, jer hidrometri su skoro pa potrošna roba s obzirom na to koliko ljudima pucaju i ispadaju. imaš hidrometre u slavonskom brodu u svezapivo.hr ili u majstorzapivo.com nisu nesto skupi, mozes se s nekim dogovoriti kad bude nesto uzimao da ti pokupi jedan. uz njega ti treba i menzura. do tad mozes posuditi od @p.Ive ili od mene ili od bilo koga ko ti je u blizini.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
gantovic Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

U biti ne žurim nije do posuđivanja, nego da imam za sebe, ako mi dadneš link mogu na internetu uzeti. Bila je tema o ovome i dva linka jedan ebay a drugi link e-shop. Osim toga termometar bih htio kupiti preko e-baya, jer takve stvari koštaju duplo jefitnije pa samo treba čekati.
Find Odgovori
radobolja Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

This post was last modified: 01.06.2014, 06:20 by radobolja.
(01.06.2014, 04:39 )gantovic Wrote: U biti ne žurim nije do posuđivanja, nego da imam za sebe, ako mi dadneš link mogu na internetu uzeti. Bila je tema o ovome i dva linka jedan ebay a drugi link e-shop. Osim toga termometar bih htio kupiti preko e-baya, jer takve stvari koštaju duplo jefitnije pa samo treba čekati.

mi smo naručivali sirovine i opremu dva puta iz BG i jednom iz slavonskog broda
20- tak maraka košta i kod jednih i drugih
http://www.mojepivo.com/oprema/merenje/p...metar.html

Find Odgovori
Emir Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Nigdje na forumu nisam nasao na koji nacin bilo koja od ove dvije radnje dostavlja u BiH.
Ako nije problem volio bih da neko napise.
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(01.06.2014, 09:19 )Emir Wrote: Nigdje na forumu nisam nasao na koji nacin bilo koja od ove dvije radnje dostavlja u BiH.
Ako nije problem volio bih da neko napise.

ne dostavljaju radnje iz srbije i hrvatske. mi (mostarci) naručimo u metković iz svezapivo.hr tiskom, pa onda odemo po robu.
Find Odgovori
Emir Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Hvala na brzom odgovoru.
U ovu nasu zemlju jedino belaj dolazi bez problema.Smile
Find Odgovori
p.Ivo Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

@mange stari san moga dede hercegovca Marka da nije ni u bosni ni u hrvatskoj nego da sverca duhan tamo i vamo Big Grin tako i vi sa tiskom hahha
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

ako hoces da narucimo sa hopandgrapa ,i ja bi mozda par komada uzeo .Kod njih je 3 i nesta funte i plus postarina ,al nemogu su sjetiti koliko je bila .Postarinu podijelimo,a kvalitetni su im hidrometri .Roba iz uk dolazi u roku pko 10-ak dana
Find Odgovori
gantovic Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(02.06.2014, 06:50 )spajder76 Wrote: ako hoces da narucimo sa hopandgrapa ,i ja bi mozda par komada uzeo .Kod njih je 3 i nesta funte i plus postarina ,al nemogu su sjetiti koliko je bila .Postarinu podijelimo,a kvalitetni su im hidrometri .Roba iz uk dolazi u roku pko 10-ak dana

Ok naručit ćemo trebal još šta naručivati ?
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

ma sta god hoces ,jedino nebi kabasto jer nase poste carinjenja cim vide malo veci paketic otvaraju i ako je preko 50KM hoce cariniti.Poslacu im upit kolika je postarina.Sta bi ti uzimao?
Find Odgovori
kurta Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Zainteresovan sam i ja za dva hidrometra pa ako budete pravili narudzbu racunajte i na mene pa mozemo dijeliti troskove postarine.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools