Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mobilni
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Mobilni
posto je ovo dio za generalne diskusije o svemu i svacemu, imam jedno pitanje za one koji koriste BBerry...kako ste zadovoljni sa bbos 10? nekad sam imao BB, obozavao ga, ali je onda mnogo zaostajao za konkurencijom. hvala unaprijed
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Mobilni
Odličan. Mogu se instalirati sve android aplikacije, mada viber tiho zvoni. Preporučujem Z30 i Q10. Z10 ima slabiju bateriju. Mada Q5 kao jeftinu zamjenu za Q10 nisam isprobao. Najvažnije je da ima off line navigaciju sa mapama na telefonu. Pa u roamingu ne troši novac. I ima sve aplikacije za pivare za androida. Sistem je stabilan i robustan.

Sent from my iPad using Tapatalk
Find Odgovori
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: Mobilni
(20.06.2014, 06:06 )AleksandarV Wrote: Odličan. Mogu se instalirati sve android aplikacije, mada viber tiho zvoni. Preporučujem Z30 i Q10. Z10 ima slabiju bateriju. Mada Q5 kao jeftinu zamjenu za Q10 nisam isprobao. Najvažnije je da ima off line navigaciju sa mapama na telefonu. Pa u roamingu ne troši novac. I ima sve aplikacije za pivare za androida. Sistem je stabilan i robustan.

Sent from my iPad using Tapatalk

hvala matori, upravo taj Z30 i gledam. roaming i internet potrosnja mi nije na prvom mjestu jer to ovde prilicno jeftino. najvise me zanimaju aplikacije koje cesto koristim. prethodni BBerry market je bio OCAJAN, da li se situacija ista promijenila?
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: Mobilni
Pa sada je sve na nivou. Kvalitet aplikacija je zavidan. Ima puno korisnih a obrati pažnju na oznaku Build for BlackBerry. One su rađene po svim pravilima za BlackBerry OS. Tastatura na Z30 je fenomenalna a baterija traje oko 2 dana. Isprobaj u radnji za svaki slučaj. Sada je sve na touch. A posebna priča je upravljanje bez dugmadi. Sve radi na pokret prsta.

Sent from my Z10 using Tapatalk
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools