Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

da se malo pohvalim
radobolja Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

RE: da se malo pohvalim
@radobolja hajde brate postavi sliku, da vidimo ovu ljepotu Big Grin
[/quote]

@mange imaš sliku na strani prije, post #323

@stane, ja dođem na kasu kad u korpi na dnu džem, ja kažem blagajnici nije ovo moje nekom je ostalo, kaže rođak koji je bio sa nama ma jeste, to ti je žena ubacila da namaže malom ruku, opekao se mačak na svijeću sat prije.
Eto svako ima svoj recept za liječenje opeklina, možda bi pomogao i pale ale za neke bolesti, unutarnja masaža ispijanjem dok bol ne prođe
Zivjeli
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(16.09.2014, 05:51 )radobolja Wrote: [Image: 50190d3411c7153c3b2817d021fa5bde.jpg]

Zimnica iz vrutka Smile

ljepota za viditi. baš si dobro pazario beer
Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

(17.09.2014, 09:32 )radobolja Wrote: @radobolja hajde brate postavi sliku, da vidimo ovu ljepotu Big Grin

@mange imaš sliku na strani prije, post #323

@stane, ja dođem na kasu kad u korpi na dnu džem, ja kažem blagajnici nije ovo moje nekom je ostalo, kaže rođak koji je bio sa nama ma jeste, to ti je žena ubacila da namaže malom ruku, opekao se mačak na svijeću sat prije.
Eto svako ima svoj recept za liječenje opeklina, možda bi pomogao i pale ale za neke bolesti, unutarnja masaža ispijanjem dok bol ne prođe
Zivjeli
[/quote]
Big Grin raja, usput konačno da i ja nabavim nešto (nema slika), uglavnom tu su punk ipa i 5a.m saint od brewdog-a, duvel, maredsous i weihenstephaner, sretan sam ko dijete na tuti, večeras degustiram punk ipa i maredsous Zivjeli
Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Mislio sam da je Vrutak jeftiniji s obzirom da su malo veca prodavnica. Ali opet BrewDog jeftiniji u Interspar-u - 20 kuna Punk IPA i 5AM Saint.
Ali dobro je pa su nabavili Siera Nevada i Founders. Ja ih nedavno kupio u Svijet Piva ZG.
Find Odgovori
radobolja Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

tako je gajba, skuplje su nego u interšparu, ali izbor je veći. Kad sam vidio u Vrutku paulaner limenka hefe 0,5l košta 3KM, a kod nas u mostaru 1,75KM u Namexu, neko reče da bude akcija i u merkatoru za 1,6KM. Tu vidiš da su vrutkove marže prevelike, specijalizirana trgovina vina, a uz to ima i pivo pokoje.
O hara mi se čini dosta povoljna, zapravo odnos cijene i onoga što popiješ.
beer
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

Re: da se malo pohvalim
Evo zimnica je spremna, ostaje jos preznojavanje na granici i to bi bilo to Big Grin

WWW Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

Uf, dobra zimnica, gdje si to sve nabavio?
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

This post was last modified: 20.09.2014, 05:36 by danny_boy.
svijetpiva, interspar,magic beer room, vrutak - zagreb
WWW Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

(20.09.2014, 05:35 )danny_boy Wrote: svijetpiva, interspar,magic beer room, vrutak - zagreb
Možda je bolje da nisi rekao, mogao bih bankrotirati ako odem na ove adrese.Big Grin
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

Hahaha... Ma neces bankrotirati, samo hrabro Big Grin Ima ovdje stvarno skupih primjeraka, ali generalno prosjecna cijena je oko 5KM po komadu. Kad skontas da su po kaficima ona smece-piva od 3,5 pa do 5KM onda i nije to tako skupo. Ova piva vrijedi probati i meni nije zao godisnje odvojiti po par stotina KM na ovo.
WWW Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

(20.09.2014, 05:56 )danny_boy Wrote: Hahaha... Ma neces bankrotirati, samo hrabro Big Grin Ima ovdje stvarno skupih primjeraka, ali generalno prosjecna cijena je oko 5KM po komadu. Kad skontas da su po kaficima ona smece-piva od 3,5 pa do 5KM onda i nije to tako skupo. Ova piva vrijedi probati i meni nije zao godisnje odvojiti po par stotina KM na ovo.
Znam da vrijedi, neki dan kad sam bio u nabavci sirovina, Mario mi je nabavio pet primjeraka, cijena čini mi se oko 120 kn, ni jedne kune nežalim.Zivjeli
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

mogao si i raji ponijeti kojeg ovog zmaja. sve se pretrgoh da nađem nekoga ko iz zga ide prema bih da ponese koji primjerak
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 25 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools