Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pozdrav
Pivar Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Pozdrav
pozdrav svima na forumu.. pronasao sam vas sasvim slucajno i ovo je odlicno cim se bavite.
oprema za proizvodnju uopste nije skupa i postupak nije puno tezak!
samo me zanima cijene ovih sirovina, znaci hmelja kvasca slada? kako ih narucujete gdje itd?
Find Odgovori
djulba Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: Pozdrav
Prije svega pozdrav i tebi.

Slad se nabavlja uglavnom iz nove gradiške.
Ostalo većinom preko interneta na stranici http://www.hopandgrape.co.uk/public/home.asp
Imaš i u zagrebu beershop u kojem možeš sve nabavit. i tako, snalazimo se. Naravno ima još puno stranica i mjesta gdje se kupuju sirovine ali da znaš da u Bosni nemaš gdje šta kupit osim lonca Smile
Cijene pogledaj na ovoj stranici. moram ti reči da su poštarine veoma skupe kada se naručuje online ali nemamo uglavnom drugog izbora.

Pozdrav.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

pozdrav Pivar, za hmelj i kvasac je lako, prvo se potrudi da nabaviš ječmeni slad. ne znam odakle si ali sladare imamo u N.Gradiški u HR i Maltinex u Bačkoj Palanci u SRB. Kad to nabaviš riješio si pola posla. Nakon toga se lako snaći za kvasac i hmelj.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
Pivar Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

znaci sirovine su problem..ja sam iz Sarajeva.
Bilo bi dobro kada bi se neko poceo baviti prodajom sirovina u nasoj drzavi, vjerujem da bi to bio unosan posao.
gledam cijene na ovoj stranici i nisu toliko velike, samo ne znam koliko bi to bilo sve sa postarinom..
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

ako si iz sarajeva javi se na pp, rijesit cemo nesto za prvu turu.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools