Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


prodajem kolekciju etiketa
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,995
Joined: Nov 2012
Reputation: 18 Location: SJJ-WAW
prodajem kolekciju etiketa
Imam kolekciju od oko 3000 pivskih etiketa. etikete su iz raznih perioda, pocevsi od '60 godina pa na dalje, a zemlje su Indija, Njemačka, Češka, Poljska, Austrija, Belgija...

Poceo sam skupljati, bilo je zanimljivo na pocetku, ali vise nemam vremena za to. Jedan dio etiketa je fino arhiviran i raspoređen u košuljice i registratore. Jedan (veći dio) je još uvijek na hrpi i čeka na razvrstavanje, lijepljenje u albume i registratore i slično.

Uz etikete ide i sve što ide uz takvu kolekciju, registratori, ljepljivi papirići i sl.

Nije mi neka hića, ali bezveze mi da to stoji tako. Ako ima neko od vas da bi bio htio neka se javi, ili ako znate nekoga kome bi to bilo zanimljivo mozete provuci kroz usi.

Inace, jedna odlicna potencijalna namjena ovih etiketa je u nekom pivskom pubu ili baru da se odradi kompletan zid ili recimo cijeli šank da se oblijepi etiketama. Jest da je profanacija, jer je ulozeno dosta truda u skupljanje i puno bi bolje koristile kolekcionarima, ali ako ne nadjem takvog dajem i nekom kafandžiji za ove namjene. Ja sam kontao ostaviti sebi nesto i gitaru oblijepiti cijelu a preko toga prelakirat, unistilo bi zvuk, al svakako ne znam svirat Big Grin

inace ima preludih etiketa, posebno su zanimljive ove iz komunizma iz zemalja istočnog bloka, pa onda indijske iz '70 i '80 su pre-pre lude i baš je zanimljivo ih pregledavati.

Nije mi se dalo da skeniram pa sam napravio kratki video iz jednog registratora. ovo na videu je stvarno kap u moru u odnosu na citavu kolekciju, ali sve treba fino ovako posloziti i arhivirati a ja za to vise stvarno nemam vremena.

Naravno, sve etikete su direktno iz pivara i nisu ljepljene na flaše. Možda ima samo nekih 50-ak komada što sam ja skinuo sa flaša američkih i drugih craftova.

Ovdje sam upoznao lika koji ima kolekciju od 100 000 etiketa. Pretpostavljate - sve ove sto ja imam su mu duple Smile

I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin
*******

Posts: 3,220
Joined: Nov 2012
Reputation: 15 Location: Mostar
RE: prodajem kolekciju etiketa
odlična kolekcija Big Grin baš fino izgleda.
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools