Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nova nada :9
kresimir Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Wink  Nova nada :9
Veliki Pozdrav svim pivarima!!! Krešimir iz Čapljine. Moguće da sam i prvi pivar iz Čapljine ali nisam siguran ( četvriica smo u ekipi ali ja sam malo ubrzao unos potrebni podataka u moždane vijuge a i ostali se lagano približavaju) .. Uglavnom do sada imam dva kuhanja iza sebe i 105l napravljneog piva.. U ponedeljak planiram novo kuhanje količina 70 litara od dva puta. Hefe beer je u loncu Smile)) !!! Za sad samo Hefe jer smo žedni.... shank

Imali smo veliku pomoć od ekipe sa foruma, jako puno informacija i pomoći tako da je prvo pivo ispalo odlično... odnosno sa svime do sada smozadovoljni..
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Nova nada :9
Cestitam na pivima. Dobro dosli na forum. Poslikajte malo opremu kad stignete pa stavite Smile
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

Pozdrav krešimire i dobro došao Big Grin upoznao sam dio tvoje ekipe, prenesi im moje pozdrave.
Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Dobro došao

Sent from my ZTE Blade V6 using Tapatalk
Find Odgovori
kresimir Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

This post was last modified: 29.04.2016, 01:00 by kresimir.
(29.04.2016, 11:38 )mange_tout! Wrote: Pozdrav krešimire i dobro došao Big Grin upoznao sam dio tvoje ekipe, prenesi im moje pozdrave.

Rekli su mi da ste se družili nažalost ja sam bio na putu pa nisam taj dan uživao u hladovini i hladnoj pivi, ali biti će prilike...

(29.04.2016, 11:32 )pivska mušica Wrote: Cestitam na pivima. Dobro dosli na forum. Poslikajte malo opremu kad stignete pa stavite Smile

Hvala ! ... nema problme ima slikica prebacit ćemo ih ...
Find Odgovori
Das Bier Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

O zdravo gosn Kreso Big Grin
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools