Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pranje vrećica za hmelj
abertosa Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

pranje vrećica za hmelj
kako perete vrećice za hmelj (one iz dm-a)? najjednostavnije je bacit u veš mašinu ali ta opcija mi nije baš privlačna
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: pranje vrećica za hmelj
toplom vodom i to je to. ostat ce zelenkasta ali nista to ne smeta. ili ako hoces da mirises na hmelj stavis s robom u ves masinu bez omeksivaca Smile
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
abertosa Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

čim završim s kuhanjem smrkne mi se kad vidim vrećice, tako i perem inače, znači zelena boja i malo mirisa nisu problem, super, hvala Smile
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

(26.05.2016, 05:27 )pivska mušica Wrote: toplom vodom i to je to. ostat ce zelenkasta ali nista to ne smeta. ili ako hoces da mirises na hmelj stavis s robom u ves masinu bez omeksivaca Smile
Nemoj davati svakakve ideje...ima sada @stane da zvizne u vrecu jedno 100gr citre pa u masinu sa vesom Big Grin
WWW Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

(26.05.2016, 05:47 )danny_boy Wrote:
(26.05.2016, 05:27 )pivska mušica Wrote: toplom vodom i to je to. ostat ce zelenkasta ali nista to ne smeta. ili ako hoces da mirises na hmelj stavis s robom u ves masinu bez omeksivaca Smile
Nemoj davati svakakve ideje...ima sada @stane da zvizne u vrecu jedno 100gr citre pa u masinu sa vesom Big Grin

A sunce ti dobra ideja, stavljam sutra 250gr Citre pa da to bude IPA Citra vešBig Grin
Find Odgovori
abertosa Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

kaže moja sestra da pravi muškarac miriše na luk i janjetinu, ali i pranje veša sa hmeljem je dobra ideja i može poslužit, znam kako u buduće prati vrećice od hmeljenja Big Grin
Find Odgovori
Goggy Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

samo prokuhaj par minuta u šerpici sa vodom
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools