Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pozdravljam
zlimfur Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: Pozdravljam
vidio sam negdje fazon sa nekom blagom kiselinom (sircetom ili tako nesto), jednom baterijom od 9 volti stapicem za uho.. ne znam jel to ovdje ili na nekom drugom forumu, ali izgledalo je poprilicno jednostavno za graviranje..
WWW Find Odgovori
lakosta88 Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

(05.12.2016, 10:41 )zlimfur Wrote: vidio sam negdje fazon sa nekom blagom kiselinom (sircetom ili tako nesto), jednom baterijom od 9 volti stapicem za uho.. ne znam jel to ovdje ili na nekom drugom forumu, ali izgledalo je poprilicno jednostavno za graviranje..

Ja sam radio sa starim punjacem od mobitela. A vrh stapica dam uranjao u otopinu vodeni solim pocne fino da cvrci i izbijeli metal. Kao da ga matira. Nasao sam to bio ja mislim i na ovom forumu il je bar neko link neki stavljao.
Find Odgovori
zlimfur Offline
1.100 OG, 10% ABV

evo ga.. cisto da se ne zaboravi gradivo..

http://imgur.com/a/dCvS5
WWW Find Odgovori
lakosta88 Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Da to je to,hvala. Danas dam uzeo gorionik. Platio 32 marke. Made in china. Cini mi se da je dosta veci od onog s pika bar po broju rupica     valjda ce raditi posao na turama. Od oko 25-30l
Find Odgovori
PaleAle Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

Moj je isti takav i radi dovoljno dobro. Smile
Find Odgovori
lakosta88 Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

This post was last modified: 05.12.2016, 09:00 by lakosta88.
Ovako nekako sam zamislio da bude mjesto za kuhanje. Cekam jos da dodje kontroler za frizider, auto sifon je negdje zastekao na carini izgleda Angry i onda valjda konacno sta i skuhat Smile    

uz suglasnost autora tema prebačena u ovaj podforum. dosta se razvila i može pomoći sa svojom diskusijom i drugim početnicima. administracija.
Find Odgovori
lakosta88 Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

ovih dana bi trebao stici kontroler pa sam se veceras malo igrao sa strujom Big Grin . prikupio sam nekih djidja pa sam to pokopcao i sad samo ceka da se prebaci u neku kutiju i spoji na kontroler. molim iskusnije za misljenje jel ovo sve ok. da li je ok da ovo ostane na nekom komadu drveta slicnom ovom (naravno samo isjeceno na odgovarajucu velicinu da moze stati u kutiju). kontam one plasticne kutije bi izbusio dosta jer ima ovih nosaca za ove spojnice,osigurac,ubacit cu i one plasticne spojnice za zice da to malo urednije izgleda. sve to zahtjeva da se usarafi u neku podlogu. pa me zanima da li moze nesto tipa iverice kao na slici ili da trazim neku plocu za to. uglavnom testirao sam i sve fercera. uticnice rade. rade i ove indikacione lampice koje sam planirao staviti.    
Find Odgovori
elektropionir Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

Drvo ne provodi struju,tako da nema prepreke da ostane na njemu, pa u kutiju. Mislim da nema problema ni sa ivericom takodjer.
Find Odgovori
zlimfur Offline
1.100 OG, 10% ABV

manje vise sam isto napravio (doduse, nisam stavio osigurac) i sa ovim diodama i to, i fino stane u ovu jednu kutiju koja se ima kupiti u elektromaterijalu.. ovako sa drvenom plocom ce ti mozda biti glomazno..

http://volimpivo.ba/attachment.php?aid=1483
WWW Find Odgovori
lakosta88 Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

This post was last modified: 20.12.2016, 08:37 by lakosta88.
evo da izvjestim dokle sam sa svojom skalamerijom. zavrsio sam kontroler moram samo da zamjenim ovaj glavni kabl i da uredim malo dole ovo gdje je sijalica i fan-ovi. testiram ga malo sada. izgleda da sve radi ok.na slici je lijevo rezim hladjenja a desno rezim grijanja     drinking-beer
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools