Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pozdrav svima!!!
mange_tout! Offline
Admin

RE: Pozdrav svima!!!
(25.09.2017, 08:03 )Mater Wrote:
(25.09.2017, 07:11 )Stane Wrote: Baš brzo napreduješ, svaka čast....
Hvala, ovo je mozda ipak vise zbog ljenosti. Napredak ce biti kada budem skuhao dobro pivo. Danasnje kuhanje je bio ok,pogodio sam skoro sve, da nisam morao odvajati psa od postara pogodio bi i preboil g., ovako je bio nesto nizi. Umjesto, 046 bio je 042,jbga,vise srece drugi put.

Jašta, ozbiljan "početnik". Samo polako, biće i pive bolje vremenom.
Find Odgovori
adisrebrenik Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

Hvala, ovo je mozda ipak vise zbog ljenosti. Napredak ce biti kada budem skuhao dobro pivo. Danasnje kuhanje je bio ok,pogodio sam skoro sve, da nisam morao odvajati psa od postara pogodio bi i preboil g., ovako je bio nesto nizi. Umjesto, 046 bio je 042,jbga,vise srece drugi put.

dobro ti to ide,,,
pusti poštara kraju,,Smile cuvaj cuku ako ti se vrti oko garaže dok kuhaš
-vole jesti trop posle cijeđenja,,a ako dokače hmelj znaju se dobro razboliti-iz nekog razloga hmelj škodi cukama
Find Odgovori
Mater Away
1.050 OG, 4,91% ABV

(26.09.2017, 06:55 )adisrebrenik Wrote:

dobro ti to ide,,,
pusti poštara kraju,,Smile cuvaj cuku ako ti se vrti oko garaže dok kuhaš
-vole jesti trop posle cijeđenja,,a ako dokače hmelj znaju se dobro razboliti-iz nekog razloga hmelj škodi cukama
Znam, procitao sam o tome i iznenadio se, pa na to posebno pazim i prilikom vaganja hmelja . Znamo mu napraviti kekse od ostataka, obozava ih.
Svaki čovjek ima svoj blues!
Find Odgovori
bosniamaj Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

(26.09.2017, 07:52 )Mater Wrote: Znam, procitao sam o tome i iznenadio se, pa na to posebno pazim i prilikom vaganja hmelja . Znamo mu napraviti kekse od ostataka, obozava ih.

Daj nam neki recept za te kekse Smile Zivjeli
Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun.
Find Odgovori
Mater Away
1.050 OG, 4,91% ABV

Pozdrav svima!!!
This post was last modified: 28.09.2017, 08:50 by Mater.
Napraviti smjesu od 4 salice iskoristenog jecmenog slada dropa, 2 salice brasna, 1 salice maslaca od kikirijija i 2 jaja. Rastegnuti na nekih 1,5-2 cm debljine i casom napraviti kekse. Staviti peci na 177 stupnjeva 30 minuta pa smanjiti na 107 i peci jos 2 sata. Probati vilicom probusiti, ne smiju biti prijesni/mekani unutra. Moze se u smjesu staviti i banana ali onda se peku 3 sata.
Find Odgovori
Mater Away
1.050 OG, 4,91% ABV

Pozdrav svima!!!
This post was last modified: 04.03.2018, 09:05 by Mater.
Moje prvo toceno!!!
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

svaka čast!
Jedi, pij, veseli se, i na život poseri se!
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

@mater jesi vidio ljepote Big Grin nema zezancije oko flaša.

svaka čast
Find Odgovori
Mater Away
1.050 OG, 4,91% ABV

Pozdrav svima!!!
Fantasticna stvar, bilo je i nesto boca cca 1/2 kasete, to sam flasirao. Sa kegovima je opcenarodni preporod a jos ljepse je natociti u casu. Nisam mogao izdrzari a da odmah ne probam :-)
Find Odgovori
Mater Away
1.050 OG, 4,91% ABV

This post was last modified: 04.03.2018, 09:05 by Mater.
Nakon dugo oklijevanja,napokon se usudio i nabavio bacve.Sto cu sa njima?Vjerujem da svi znate.

Upravo pokusao skinuti glave,koliko vidim to je M sistem(net is my friend),na zalost bezuspjesno.Ma stogod pokusavao,dole ne ide.Odvidao dok nije poceo izlaziti co2,pustio da izade cijeli,odvrnuo do kraja i tu zaglavi.Vidio sam na netu da imaju neke osigurace unutra,kao nekakve stopice.Nabavio izvlakac,probao sa njim ali nista.nikako izvuci van.nisam htjeo siliti da stogod ne razbijem.

U biti sve sam napravio kao i na videu.Nisam koristio papagajke vec uvalio tondin u rupu na glavi pa pomalo sa cekicem tuckao. Ima li tko rjesenje ili ideju?
Find Odgovori
zlimfur Offline
1.100 OG, 10% ABV

prvi put dok je ne otvoris malo je mucenje. ima negdje tema gdje je rafter meni objasnio kako i sta. uglavnom, moras potrefiti taj mali osigurac da ga pomaknes, kako bi zubac koji zakaca, otkacio prije nego sto mozes izvuci glavu van.

http://volimpivo.ba/thread-868-post-39144.html#pid39144

ključna su ti ova dva skrina.

i još jedna stvar, nemoj se zajebavat da odvrćeš keg iz kojeg nisi ispustio co2. prvo stavi kapler, ispusti co2, pa onda dalje. neki skinu taj osigurač, pa ti igla iz bačve može nanijeti poprilično zlo ako te dobro potrefi.

Attached Files Thumbnail(s)

WWW Find Odgovori
Mater Away
1.050 OG, 4,91% ABV

Pozdrav svima!!!
This post was last modified: 23.10.2017, 03:48 by Mater.
Hvala, bacim pogled na temu. Prilikom odvrtanja bio sam uzasno oprezan, co2 je na tanko izlazio, odvidao sam tek toliko pocne izlaziti. Nisam imao cime ispustiti co2,tek kasnije sam se sjetio da negdje u garazi imam izvlakac. Izvlakacem nisam mogao stistuni kako treba vec sam ga morao produziti, ali svejedno nisam nista napravio. Kazem, stao sam jer nisam zelio nesto razbiti. Pokusam ponovno.

Evo ga rijeseno,hvala ti!!!
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools