AlkoholicarST
1.040 OG, 3,92% ABV
Posts: 199
Joined: Apr 2015
Reputation:
0
Location: Omis
|
Vaš Savjet
Pozdrav kolege/ice pivari,
Nakon par godina ucenja i snalazenja u pivarstvu (a i dan danas ucim) dobio sam poziv od jednog čovjeka ovdje u gradu koji se jako interesira za moje pivo. Naime on drzi jake ugostiteljske objekte na par lokacija grada i dosta je popularan. Posebice ljeti.
Pitao me jel bi mu ja kao mladi pivar mogao skuhati koju litru cisto da proba i zna na cemu smo.
Dosta ugostitelja koje ja osobno poznajem je probalo moje pivo i svidjelo im se pa je tako dosao i glas do njega.
E sad mene je tu muka stisla jer ne znam koji stil da mu priredim jer su ljudi dosta izbirljivi sto se tice stila pive jer nije jednostavno skocit s karlovackog na nesto sto zaista vrijedi zvati pivom.
Da se vratim na postavljeno pitanje. Mene zanima koji stil da spremim a da bi se svidio njemu i ostalim nadleznim facama tih lokala.
Hvala
LP
Svaka kriška kruha dio je tužne priče o pšenici koja je mogla postati pivo...
|
|
|
zlimfur
1.100 OG, 10% ABV
Posts: 1,329
Joined: May 2014
Reputation:
7
Location: Srebrenik, BiH
|
Vaš Savjet
Neki lagani pale ale, esb.. uglavnom, 20 - 30 ibu I bez suhog hmeljenja.. klon snpa je svim civilima bio top..
Ako bi da riskiras sa izuzetnim pivom, kuhaj zombie dust.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
|
|
|
AlkoholicarST
1.040 OG, 3,92% ABV
Posts: 199
Joined: Apr 2015
Reputation:
0
Location: Omis
|
RE: Vaš Savjet
E super hvala! ma nece to bit velika tura, cisto probna pa mozemo napravit i jedno i drugo..
Fala lipa
Svaka kriška kruha dio je tužne priče o pšenici koja je mogla postati pivo...
|
|
|