spajder76
1.060 OG, 5,91% ABV
|
konacno da se predstavim
Pozdrav svim homebrewerima,konacno da se i ja predstavim.Malo stidljivo ,jer evo vec danima sam registrovan a to nisam uradio.Zovem se Sinisa,iz Doboja sam,(vec sam upoznao jedinog clana iz Doboja- Zisa),od mene necete bas imati neki savjet o pravljenju,uglavnom sam da kupim znanje od vas.Nadam se uskoro svome prvom pivu jer ocekujem hmelj i spec.slad,a opremu uglavnom imam sve iz domacinstva,nesto sam i narucio online(sa hopeandgrape),jedino mi pravi problem slad koji mi je najblize,pa ako ima ko da ce uskoro ici po njega da se upisem za gorivo.Teoriju sam,ja mislim,savladao,cak je prelazim kad spavam,jer samo o tome mislim ovih dana.Prakse malo imam jer sam prosle godine uspio da napravim domace vino,a kako vidim ,proces je slican.
|
|
|
zis
1.100 OG, 10% ABV
|
RE: konacno da se predstavim
(25.05.2013, 06:20 )spajder76 Wrote: Pozdrav svim homebrewerima,konacno da se i ja predstavim.Malo stidljivo ,jer evo vec danima sam registrovan a to nisam uradio.Zovem se Sinisa,iz Doboja sam,(vec sam upoznao jedinog clana iz Doboja- Zisa),od mene necete bas imati neki savjet o pravljenju,uglavnom sam da kupim znanje od vas.Nadam se uskoro svome prvom pivu jer ocekujem hmelj i spec.slad,a opremu uglavnom imam sve iz domacinstva,nesto sam i narucio online(sa hopeandgrape),jedino mi pravi problem slad koji mi je najblize,pa ako ima ko da ce uskoro ici po njega da se upisem za gorivo.Teoriju sam,ja mislim,savladao,cak je prelazim kad spavam,jer samo o tome mislim ovih dana.Prakse malo imam jer sam prosle godine uspio da napravim domace vino,a kako vidim ,proces je slican.
Slad imas od mene za prvo kuhanje, samo pitaj sve sto ti nije jasno tu smo da pomognemo.
|
|
|