Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nabavka slada iz BP
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Nabavka slada iz BP
Dakle ovako,

nada se da sam potrefio gde treba da postavim temu.
Naime ja sam iz BG-a pa ako ima neko zainteresovan da podelimo troškove oko kupovine slada iz BP jer ja tek počinjem sa kuvanjme pa će mi 40 kg biti malo previše za sam start.
very-drunk drunk
Find Odgovori
cabric Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

RE: Nabavka slada iz BP
civi,
ja sam zainteresovan za zajednicku kupovinu slada. Iz Kragujevca sam,pa ako nisi jos uvek nabavio slad,javi se.
Vlada
Find Odgovori
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Danas kontaktirao Maltinex iz BP,

Slad 55 din + PDV = 66 din/kg

prodaju na tonu Huh, a za male kucne pivare izlaze u susret pa prodaju na dzak. Zbog loseg iskustva (nije htela gospodja da mi kaze sta je u pitanju) ne salju pouzecem vec mora licno da se preuzme u sladari. Placanje je kod njih na blagajni u kesu, radno vreme od 7:30 do 15:30 ali mora se doci barem 45 minuta pre kraja radnog vremena zbog placanja i merenja.
Planiram da odem po slad i da poteram nekoliko dzakova kako bi isplatio put ili da podelim sa nekim ili vise vas putne toskove i isporucim na adresu (u BG). Koliko sam ja izracunao za gorivo i putarinu i 50 kg slada izadje oko 140 din kg, sve preko toga se mnogo vise isplati.
Zainteresovani neka me kontaktiraju pa da se dogovorimo sta i kako ili ako neko ima bolju ideju. Smile

P.S.
1,00 eur = 114,5923 din koga interesuje
Find Odgovori
dzionik Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Već smo nešto pričali na tu temu: http://www.pivarstvo.info/forum/viewtopi...a98fe53856
Ja sam zainteresovan ali da bi se to isplatilo treba uzeti desetak džakova. Ja bih uzeo dva, ti jedan? dalje??
Find Odgovori
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Meni za put do tamo i nazad treba cca 3000,00 din ako se to podeli po kilogramu onda na 40 kg izadje 75 din, a ako poteram 300 kg onda je to 10 din po kg. Vozim punta pa ne bih tovario više od 300kg i raspoložen sam da krenem na put i kad već idem da poteram za sve zainteresovane.
drinking-beer
Find Odgovori
dzionik Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Ja vozim omegu karavan, nema ograničenja težine :-) javiće se još neko valjda...
Find Odgovori
stera Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Znaci trojica?
Ja i drugar smo nazalost za sada nabavili, ali za sledeci put bice nas petorica.
Taman.
Find Odgovori
Shone Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Računaj te i mene za sledeći put.
Jedno pivo taman, dva piva mnogo, tri malo.
Find Odgovori
Misko Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

I ja za sada imam slada ali se prijavljujem za dva dzaka.Ja sam iz Uzica ali cesto sluzbeno dolazim u Beograd pa bih mogao licno da preuzmem slad.
Find Odgovori
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

drinking-beer

Pozdrav još jednom u ovoj temi, planirani put u BP je 6-7 ferburar ko je zainteresovan za slad neka se javi. Dzionik vozi karavana tako da će biti slada za sve zainteresovane, cenu slada sam već objavio jedino može doći do korekcije oko potrošnje goriva jer sam ja računao za mog puntića a on vozi omegu karavan, ali ta razlika može bti nešto sitno.
1. ja se prijavljujem za 2 džaka Blush
Find Odgovori
attilasabli Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Re: Nabavka slada iz BP
Jel prolazite kroz NS, uzeo bi 1 dzak onda. Jel su dzakovi od 40 ili 50 kg?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Find Odgovori
dzionik Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Proći ćemo nije problem, samo da se dogovorimo da bude negde usput. Ne znam koliki su džakovi.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools