Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prvi put i odma promasaj :(
Silva86 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

RE: Prvi put i odma promasaj :(
e jebaji ga ja vec flasiro Big Grin nije jos puklo, nadam se da i nece. opet nisam sliko nista jbg ne mogu nikako da slikam i radim Big Grin moram obavezno nabaviti vagu i jos par sitnica.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

silva puca li se kod tebe Big Grin Big Grin
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
Silva86 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

nije puklo Big Grin haha evo stoji 9 dana, nek odstoji jos koji pa da popijem ovo malo jada sto ima. imam dosta taloga na dnu flase, hocel to uticat na ukus? nesto me strah da mi se nece svidjet :$
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

ma bit ce to sve ok. samo da ne puca Smile ostavi još sedam dana i onda probaj jednu
Find Odgovori
Silva86 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

http://img835.imageshack.us/img835/820/pivee.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/2757/pivaa.jpg
eto je Smile ima prejak okus hmelja, jer sam stavio sigurno preveliku kolicinu hmelja na 10 litara pive koje sam kuhao. stavio sam 100 grama mozda cak i vise.. ima nekih 7,5% alkohola i osjeti se pofino. nije bas kako sam se nadao, ali s obzirom kroz sta sam sve prosao prilikom kuhanja, i da mi je ovo prva nije lose Tongue
posto sam flasirao u dvije ture tj. sipao dva puta u bure pa dodavao secer prva tura je ostala nedovoljno karbonizirana i nema dovoljno pjene, a druga tura ova sa slike kad se flase otvori pocne da pjeni i izlazi iz flase Smile
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

prvi mačići se u vodu bacaju Big Grin
odlično je ovo, bitno je da se može piti Smile. ja mislim da svi prođu u prvoj turi slično kao i ti Smile i mi smo imali milion problema, ali smo zato i više nego uživali u prvoj turi beer
Find Odgovori
Silva86 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

PA NE MOGU DA VJERUJEM!

Nesto gledam po kuhinji vcrs, trazim sta bih mogao popiti uz jedan film i skontam da imam jos 2 flase ove pive. Zarovim se u spajz Big Grin nadjem jednu i otvorim je. Iskreno, mislio sam da s pokvarila i da cu je prosuti. Nakn otvaranja i mirisanja shvatio sam da se nije pokvarila. Probao sam je i ljudi moji pa nije losa ova moja piva! jest da je odlezala 9 mjeseci, ali sad sam zadovoljan s njom. Nakon prvog kuhanja i tako da kazem mucenja tokom kuhanja, mislio sam da vise nikad necu kuhati. Vidite da nisam bio aktivan na forumu nikako. Posle ovog vcrs opet sam dobio neku zelju za kuhanjem. Na opremu mi se navukla prasina haha. Stara pokiselila kupus u fermentor, nema nista od njeg sad jel tako? treba mi vaga, moram malo bolje skontat mash tun..... ugl opet sam se vratio! Hvala ti musice na otkrivanju ovog "zanata"!
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(05.02.2014, 11:10 )Silva86 Wrote: Stara pokiselila kupus u fermentor...

znaci oplako sam ovo Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

nema nista od fermentora sad jbg Smile

nista udri dalje. vidis da se strpljenje isplati!

beer
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(05.02.2014, 11:10 )Silva86 Wrote: PA NE MOGU DA VJERUJEM!

Nesto gledam po kuhinji vcrs, trazim sta bih mogao popiti uz jedan film i skontam da imam jos 2 flase ove pive. Zarovim se u spajz Big Grin nadjem jednu i otvorim je. Iskreno, mislio sam da s pokvarila i da cu je prosuti. Nakn otvaranja i mirisanja shvatio sam da se nije pokvarila. Probao sam je i ljudi moji pa nije losa ova moja piva! jest da je odlezala 9 mjeseci, ali sad sam zadovoljan s njom. Nakon prvog kuhanja i tako da kazem mucenja tokom kuhanja, mislio sam da vise nikad necu kuhati. Vidite da nisam bio aktivan na forumu nikako. Posle ovog vcrs opet sam dobio neku zelju za kuhanjem. Na opremu mi se navukla prasina haha. Stara pokiselila kupus u fermentor, nema nista od njeg sad jel tako? treba mi vaga, moram malo bolje skontat mash tun..... ugl opet sam se vratio! Hvala ti musice na otkrivanju ovog "zanata"!

pa kakvo je odustajanje, a tek jednu skuhao. ima ljudi ovdje koji su muku mučili sa infekcijama, pa nisu odustali.

nema odustajanja!

drago mi je da si ponovo tu Zivjeli
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools