Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pivo odlezalo 2 godine
berabera Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

pivo odlezalo 2 godine
            danas sam preturao gajbe po supi da ih pobacam i nasao sam u najdonjoj 2 lagera od prije dvije godine.cepovi su svi zahrdjali ali kada sam ga otvorio bilo je fantasticno

Attached Files Thumbnail(s)

Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: pivo odlezalo 2 godine
prva liga Big Grin sjecas li se recepta?? mozes li malo detaljnije opisati okus i sve ostalo. vidim da mu pjena nije baš najsjajnija, mjehurići su jako veliki.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
berabera Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

nektar recept samo bez krupice.jak specifican miris.gorcina dobra.pjena nestabilna ali ima dosta co2.uglavnom nije se pokvarilo,neznam kako mozda mu je tama odgovarala
Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

da pivo ostane 2 godine nedirnuto moze samo da potpuno zabravis.
ja imam jedno stoji 8 mjeseci, ostala jedna flasa ali svaki dan ga mjerkam Big Grin
Find Odgovori
Svarrogh Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Ja imam jedno u podrumu koje je staro 3 godine. Garant je sranje al cu ga otvoriti za koju godinu cisto da budem faca kako sam odlezao pivo pet godina hehehe Smile
Find Odgovori
berabera Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

da sam ja znao da je tamo nebi ni godinu docekalo.hehehe
Find Odgovori
zuzko Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

Ove dvije flaše su žrtvovane kako bi se folirao pred ukućanima i gostima sa svojim prvim probnim etiketama.Pivo je dakle stajalo u dnevnom boravku ,na toplome ,skoro na suncu ,18 mjeseci.I danas sam odlučio (ne zbog Dana mladosti) da ih isprobam ,taman završio na infektivnoj.Pridružio se i hrabri jaran.Obe izvrsne!!

Find Odgovori
Brko Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

(25.05.2016, 12:15 )zuzko Wrote: Ove dvije flaše su žrtvovane kako bi se folirao pred ukućanima i gostima sa svojim prvim probnim etiketama.Pivo je dakle stajalo u dnevnom boravku ,na toplome ,skoro na suncu ,18 mjeseci.I danas sam odlučio (ne zbog Dana mladosti) da ih isprobam ,taman završio na infektivnoj.Pridružio se i hrabri jaran.Obe izvrsne!!

ja se javljam za testera... ako kome treba probati pivu koja je odlezala, slobodno me zovite Smile
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools