Brko
1.060 OG, 5,91% ABV
|
Snimanje filma o kucnom pivarstvu
Pozdrav svima,
U subotu sam kuhao dvije ture piva i momak sa foruma sa nickom DECIBEL je dosao u goste da snimi kuhanje i da mu kazem nesto opcenito o pivarstvu, procesima, kako je sve krenulo, udruzenju, ustvari sve ono sto govorim svima koga sretnem i upoznam
posto njemu treba jos ljudi koje bi snimito da bi napravio kompletan dokumentarni film o kucnom i craft pivarstvu ima li neko ko je voljan da bude u filmu i da bude snimljen
znam da ima dogovor sa Atilom i mozda jos nekim...
pored ovoga rekao je da ce snimiti druzenje na bunici...
hajte ljudi javite se pa da grupno odemo na sarajevo film festival (gdje bi film trebao da bude prikazan prvi put) a onda u Canes po zlatnog medzeda, da ne kazem u holivud ili gdje se vec snimaju oni najbolji filmovi
kolegu decibela molim da se ukljuci i kaze sta mu tacno treba u nadi da ce se neko odazvati
PS nije strasno snimanje samo da znate
|
|
|
decibel
1.020 OG, 1,95% ABV
RE: Snimanje filma o kucnom pivarstvu
Pozdrav
Prvo bi da se zahvalim BrkoBrewery na gostoprimstvu, ugodnom druzenju i dobroj prici.
Ja sam poceo sa snimanjem dokumentarnog filma o craft pivarstvu, kao sto je Brko vec naveo, i volio bi kada bi neko od vas pristao da govori o tome. Sto se tice price. Ona se bazira na kratki osvrt na istoriju piva (malo zanimljivih detalja), malo o podjeli piva, kako je cijela prica o craftu dosla kod nas u Bosnu, predstavljanje pivare koju bidem snimao.
Sto se tice planova sa dokumentarcem. Volio bi kada bi ga prijavio na SFF ali to sve zavisi od finalnog proizvoda. Nakon montaze znat ce se sta kako. Na ovogodisnji SFF sam zakasnio ali zato nadam se slijedecem
Sada sto se datuma tice. Ko bude imao zelju da govori, oko datuma cemo se dogovoriti. Nisam ogranicen datumima u smislu da nemam neki rok do kada moram zavrsit. Planirao sam snimat ovu godinu a pocetkom naredne uci u montazu. Tako da imamo dosta vremena da se dogovorimo i da se snimi.
Nadam se dobroj saraadnji i dobrom druzenju i naravno pobjedi u Canes-u
|
|
|
spajz
1.020 OG, 1,95% ABV
|
RE: Snimanje filma o kucnom pivarstvu
Nov sam, pa obrcem forum naopako i citam svaku temu pa da pitam je li na kraju bilo nesto od ovog dokumentarca?
|
|
|