Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

četke za pranje flaša
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

četke za pranje flaša
promijenio sam dosta ovih četki i uvijek je problem s tim što sve te četke koje sam uspio naći nemaju dovoljno duge ove bočne niti da zahvate fino po stijenkama flaše, a najčešće je skoro nemoguće oprati donji bočni dio flaše.

i jednom sam našao jednu četku u bingu i kupim je i pokaže se savršenom, pere fantastično jer je dosta gusta a ovaj donji dio je u svim smjerovima raspoređen tako da se može zahvatiti kompletna unutrašnja površina flaše.

i derem tu četku već skoro godinu dana i još se drži ali je pred kraj. i neki dan u bingu naletim na novu turu i kupim odmah pet komada.

eto ako nekome trebaju, ne isprobavajte ništa ove četke su savršene. bingo. cijena 2,5 KM.znači bagatela.

[Image: ZOGaXVC.jpg]
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

RE: četke za pranje flaša
ima i u interexu 1,15 KM. meni se pokazala vrlo dobrom u kombinaciji sa aku bušilicom beer

[Image: DSC08240.jpg]
upload foto
Find Odgovori
elektropionir Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

Re: četke za pranje flaša
I kod mene je ta iz interexa samo sto sam je ja kupio u bingu Big Grin
I beton je bas
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(14.04.2013, 10:31 )Sanjin Wrote: I kod mene je ta iz interexa samo sto sam je ja kupio u bingu Big Grin
I beton je bas

ja sam bio skeptičan jer je nakva lohotna, ali evo izdržala je već nekih 80 flaša i mislim da će još dugo moći. baš dobro čisti, ali da su još čvršće ove dlake bila bi fenomenalna beer
Find Odgovori
Matic2202 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Pozdrav! Ovo mi je prvi post,pratim forum vise od godinu dana. Sto se tice pranja boca najbolje mi se pokazalo vapom. Znaci gajbu boca i svaku bocu odozgor opalim jakim pritiskom,dan peije toga ulije m u svaku bocu po malo vode i carlija. Pere ih ko ludo za sat vremena ako je pripremljeno mozes oprati oko 100 boca.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools