Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pozdrav iz Beograda
BeerMan Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Pozdrav iz Beograda
Pozdrav svim clanovima ovog sjajnog foruma. Posle vise-dnevnog citanja evo odlucih da se prikljucim ekipi mada sam trenutno dobar samo u ispijanju ovog Bozijeg nektara zvanog PIVO! Prvo domace pivo probao sam pre jedno 10-tak godina u jednoj pivnici u Ljubljani (ne mogu da se setim imena iste) i ne mogu recima objasniti koja je to razlika bila sa tadasnjim a kamoli danasnjim industrijskim pivom. Od tada mi se u glavu uvukao crv kucnog pivarenja ali posao i razne druge obaveze su me drzale podalje od konkretnih akcija. Danas kad sam izgubio posao imam vremena na pretek pa tako i odlucih da vam se prikljucim u nadi da cete me nauciti ovom lepom zanatu.
Jos jednom VELIKI pozdrav svima!
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Pozdrav iz Beograda
dobro došao @BeerMan! sad lagano u nabavku opreme, a u međuvremenu čitaj i skupljaj informacije. Zivjeli
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

pozdrav i tebi, dobro došao Zivjeli
Find Odgovori
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Samo da se prijavim, jos jedan novi clan iz BG-a.
Musice, 400d, brewmen...... pratim tvoje postove odavno i odavno bi da se bavim ovim hobijem. Za pocetak krecem u nabavku opreme, kako je tesko prikupiti sve od jednom ja sam se odlucio za varijantu da krenem prvo neozbiljno u ovo pa sam tako uzeo samo ono osnovno i krenuo sa ekstratom dok ne nabavim sve sto mi treba za normalno pravljene piva.

Zivjeli
Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Re: Pozdrav iz Beograda
Pozdravi I dobro došli. Imate sreću pa u Beogradu imate radnju gdje možete da kupite svu neophodnu opremu.
sve najbolje
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools