Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rafting na Tari
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Rafting na Tari
Ljudovi,

mislio sam da iznenadim ženu dvodnevnim raftingom na Tari, preko:

http://www.raftingtara.com/ponudaDvodnevni.html

tamo nekada krajem jula.

Obzirom da nikada nismo bili tamo (a vidimo da serviraju genijalnu hranu), da li ih neko može preporučiti. Mislim da sam vidio da je neko na forumu pomenuo da je rafter i da je iz Foče.

Je li ko bio kod njih? Kako je bilo? Svi savjeti i detalji poželjni.

Mislio sam da sa nama vjerovatno i par stranaca ide, pa je jako važno da hrana koja bude servirana bude autenticna i domaca. To jeste, da ne obećamo ljudima da će probati pravu domaću hranu, a onda nas tamo izrade.
Find Odgovori
rafter Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

RE: Rafting na Tari
Hej... Pa ako budem pravio pivo ikada kao što vizim čamac... Bicu veoma istaknut pivar!
Raftingom na Tari se bavim od 2001. godine.. tako da znam sve kampove, agencije, gdje je kakva usluga, klopa, smještaj, vodiči...
Naravno, moram prije svega da izreklamiram kamp u kome radim i koji sam projektovao... Kamp (etno selo) je počeo sa radom prošle godine, sve je novo nalazi se na samoj obali Drine, 300m od ušća Tare i Pive. Smještaj je u dvokrevetnim i drvenim kolibama (imitacija katuna) i četvorokrevetnim kućicama (stara planinska kuća prevljena od ćerpiča). Klopa je totalno u etno fazonu (doručak uštipci, kajmak, suvo meso, med...) ručak i večera su razni sačevi, jagnjeći, teleći, pastrmka iz Pive, pite, čorbice, pečene paprike, salate... Ma da se razbiješ! I kamp je u grabovom šumarku, i ambijent je vrhunski. Svaki od nas skipera ima licence IRF-a planinari smo, speleolozi... I po neko pravi domaće pivo, koje će ako se napravi dovolja količina biti u ponudi kampa.

Što se tiče ove ekipe koju si pomenuo. Na tom dijelu, par kilometara nizvodnije od mog kampa, su jedni od organizovanijih, dobri su (naravno da ću reći da smo mi bolji). Ako voliš frtutmu, glasne narodnjake, onda je to pravi izbor. Problem je što na toj lokaciji je 9 kampova jedan pored drugog, i masu ljudi na jednom mjestu, kao neki varšar. Klopa im je dobra. Imaju par dobrih skipera...

U svakom slučaju u top 5 ulazi i moj i ovaj kamp. Za tih 5 mjesta se nećeš pokajati ako dodješ a za ostale hmm pitaj.

Moja preporuka ti je svakako da ne ideš ovaj drugi dan Drinom, jer posle tare Drina dođe kao jezero. Mada ako voliš Drinu, to je to... Ja bih ti predložio obilazak NP Sutjeska drugi dan ili Trnovačko jezero...
Mislim da sam mogao bar malo da pomognem. za još pitanja stojim na usluzi.

evo par slika
[Image: photo.php?fbid=10152122537505278&set=o.1...=3&theater]

[Image: photo.php?fbid=206603526174783&set=o.164...permPage=1]

[Image: photo.php?fbid=206605819507887&set=o.164...permPage=1]

Uzgred, planiram neko druženje i nas pivara na ovoj istoj lokaciji, ali kada dođe vrijeme za to...

Ovo je i stari sajt (novi radimo sa novim ponudama) http://divljarijeka.com/
Prvo hopni, pa reci skoč!
Find Odgovori
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Uh, ja sam ti skroz antinarodnjak + ne volim gužvu.

Ja bi onda kod tebe. Barem se forumski znamo Smile

http://divljarijeka.com/using-joomla/ext...asi-2-dana

Koliko košta ovo gore navedeno i mogu li rezervisati 30 - 31 juli?

Treba da mi objasniš kako se dođe do vas, jer ja u tim krajevima nisam bio ranije.
Find Odgovori
libor Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

[Image: sl11pv1.jpg]

I ja nesto razmisljam da ponovim dozivljaj , samo mislim da su mi kcerkice jos male za ovako nesto mozda sledece godine negdje u avgustu kad je vodostaj manji ...
Find Odgovori
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

(06.03.2014, 07:57 )libor Wrote: I ja nesto razmisljam da ponovim dozivljaj , samo mislim da su mi kcerkice jos male za ovako nesto mozda sledece godine negdje u avgustu kad je vodostaj manji ...

U kojem si ti kampu bio?

Mene ovo zbuni sve od juče kada sam guglao. Izgugla za 10 minuta, 15-tak kampova.

Čuo jesam, ali nisam očekivao da je to toliko razvijeno dole.

Koji tip gostiju dolazi? Domaći ili stranci? Bude li kakvih belaja?
Find Odgovori
libor Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Encijanov kamp , mislim da se zove Brstanovica , nekih 20-ak km uzvodno od sastavaka (Pive i Tare ) ...
Find Odgovori
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

(06.03.2014, 08:21 )libor Wrote: Encijanov kamp , mislim da se zove Brstanovica , nekih 20-ak km uzvodno od sastavaka (Pive i Tare ) ...

Izguglao sam i taj juče.

Mislim da većini gostiju presudi izgleda sajta od kampa.

Ovaj raftingtara.com je dobar.
Find Odgovori
libor Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Belaja bude redovno , vecina se vece prije rafta totalno upropasti alkoholom , ali opet zavisi od ekipe koja se zatekne u kampu . Mene je drugi put zapala ekipa sa Pink televizije i vecih papaka stvarno u zivotu nisam vidio , par mentola se toliko iznapijala da su na kraju palili navijacke baklje u sred kanjona mislim stvarno ... Ali zato prvi put kad sam bio bilo je stvarno super , ekipa raspolozena da popije , pojede i zapjeva ...Klopa je aj' zdravo tu nema nikakve polemike , sve je domace , autenticno i prvoklasno ...
Find Odgovori
rafter Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

This post was last modified: 06.03.2014, 10:36 by rafter.
Ovako.. niasm bio "pri ruci" ima ukupno 22 kampa i još 222 agencije koje rade za sve te kampove...
Ma belaja bude dole na "bastasima" to ti je ona teferič varijanta. E ove ostale kombinacije imaju svor mir i spokoj. I Encijan je dobra varijanta, samo se ekipa promjenila kompletna i onda to nije to... Vidi Rodni, kontam da ti mogu ponuditi sve da ti svi ljudi budu prezadovoljni. Od naših domaćih do stranaca. Za klopu ti mogu poslati meni 1.Maja pa da odlučiš Big Grin
A nije frka, ja sam stavio u buking polu najavu, pa kada odlučiš samo potrvrdi i reci broj.
Libore, znaš li Cecu i Neša iz Foče? Oni su sa istom ovom tvojom ekipom vrhunski. Ja sam Cecin brat.
Koliko imaju godina? Ako su baš male ni Avg nije baš najbolji izbor...
Find Odgovori
libor Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

This post was last modified: 06.03.2014, 11:16 by libor.
Slabo ja znam bilo koga iz Foce , bio sam na raftingu 2 puta i jedino sam zapamtio Vijeku i Sherpasa po imenu , a prvi put kad sam bio tamo bila je ekipa iz vaseg planinarskog drustva i sjecam se samo djevojke koja je clanica Rusalki i pjevala je neku etno pjesmu u jednom mirnom dijelu kanjona tako da da sam se sav ziv najezio i to je jedan od rijetkih trenutaka u zivotu kad se osjecas potpuno zivim i sve ti je lijepo i potaman ...
Find Odgovori
rafter Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

(06.03.2014, 11:16 )libor Wrote: Slabo ja znam bilo koga iz Foce , bio sam na raftingu 2 puta i jedino sam zapamtio Vijeku i Sherpasa po imenu , a prvi put kad sam bio tamo bila je ekipa iz vaseg planinarskog drustva i sjecam se samo djevojke koja je clanica Rusalki i pjevala je neku etno pjesmu u jednom mirnom dijelu kanjona tako da da sam se sav ziv najezio i to je jedan od rijetkih trenutaka u zivotu kad se osjecas potpuno zivim i sve ti je lijepo i potaman ...

Da, Sandra, ma sada da ti nabrojim ekipu čitavu, al koga bi se sjetio...
Ja znam Zubu, Silvu, Čakija, Čika, Berendiku... Ova dva planinarska kluba su se baš intenzivno družila jedno vrijeme!

Mušice, pošto ode tema na drugu stranu, prebavi je u generalne diskusije???
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

bio sam na tari na raftingu i na trnovačkom jezeru i mogu reći samo da najvjerovatnije do sad nisam posjetio ljepše mjesto u životu.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools