Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BrewPub Sarajevo
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

BrewPub Sarajevo
Cujem da je otvoren?
https://www.facebook.com/pages/The-Brew-...7016002984
zna li ko vise detalja..

P.S. Davore, mozda bi mogli napraviti negdje sekciju "Kafane" ili "Pubovi", sa recenzijama.
Find Odgovori
elektropionir Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

RE: BrewPub Sarajevo
nije otvoren. vazda vrata zatvorena.
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

neko reče na druženju da samo druge rade Smile
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(20.08.2014, 07:34 )gajba Wrote: P.S. Davore, mozda bi mogli napraviti negdje sekciju "Kafane" ili "Pubovi", sa recenzijama.

pa jedino što mi pada na pamet da se otvori tema dole u forumu Recenzije komercijalnih piva i da stoji u ljepljivim gore. ideja je dobra, al sumnjam da će biti neke prođe sa tom temom. evo na primjer mogu ovu temu da prebacim dole i da je preimenujem u 'Pubovi recenzije' ili tako nešto...?
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Nemam pojma, meni na pamet pada vec nekoliko pubova iz okoline a valjda ce i u ovoj BiH da ih bude jos...
Ovaj BrewPub, Miners SRB, razni Irish Pubovi SRB, ZG: MBR, Beertija..., Ljubljana.. A u zemljama dalje od ovog da ne nabrajam. Da se zna gdje ima dobrog piva za popiti Smile
Ja sam recimo Miners slucajno nasao preko Kabinet sajta, na ratebeeru su tada bili neocijenjeni negdje dole na dnu ljestvice.
Mislio sam da svaki od njih ima svoju temu pa neka ljudi komentarisu.
Ili, posto nema puno pabova u bivsoj jugi i mogu se na prste ruke izbrojati a da valjaju, da se napravi jedna tema pa se update-je.
Prosle godine sam profulao pab u makarskoj na pocetku setalista (a imali Trooper taman sto se pojavio). Vako bi mozda neko napisao da ima i ja ne bi pio toceno Karlovacko Smile
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(20.08.2014, 11:02 )gajba Wrote: Nemam pojma, meni na pamet pada vec nekoliko pubova iz okoline a valjda ce i u ovoj BiH da ih bude jos...
Ovaj BrewPub, Miners SRB, razni Irish Pubovi SRB, ZG: MBR, Beertija..., Ljubljana.. A u zemljama dalje od ovog da ne nabrajam. Da se zna gdje ima dobrog piva za popiti Smile
Ja sam recimo Miners slucajno nasao preko Kabinet sajta, na ratebeeru su tada bili neocijenjeni negdje dole na dnu ljestvice.
Mislio sam da svaki od njih ima svoju temu pa neka ljudi komentarisu.
Ili, posto nema puno pabova u bivsoj jugi i mogu se na prste ruke izbrojati a da valjaju, da se napravi jedna tema pa se update-je.
Prosle godine sam profulao pab u makarskoj na pocetku setalista (a imali Trooper taman sto se pojavio). Vako bi mozda neko napisao da ima i ja ne bi pio toceno Karlovacko Smile

ma nisam mislio da nema pubova, nego da tema neće imati prođu jer ljudi neće pisati. ja bih naravno volio da se piše. eto otvorio si s nekoliko zanimljivih imena, pa mozes ti početi Smile

evo otvaram temu dole, pa je ti započni sa nekim upisom. drinking-beer
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools