gajba
1.080 OG, 7,93% ABV
|
|
|
gajba
1.080 OG, 7,93% ABV
|
RE: BrewPub Sarajevo
Nemam pojma, meni na pamet pada vec nekoliko pubova iz okoline a valjda ce i u ovoj BiH da ih bude jos...
Ovaj BrewPub, Miners SRB, razni Irish Pubovi SRB, ZG: MBR, Beertija..., Ljubljana.. A u zemljama dalje od ovog da ne nabrajam. Da se zna gdje ima dobrog piva za popiti
Ja sam recimo Miners slucajno nasao preko Kabinet sajta, na ratebeeru su tada bili neocijenjeni negdje dole na dnu ljestvice.
Mislio sam da svaki od njih ima svoju temu pa neka ljudi komentarisu.
Ili, posto nema puno pabova u bivsoj jugi i mogu se na prste ruke izbrojati a da valjaju, da se napravi jedna tema pa se update-je.
Prosle godine sam profulao pab u makarskoj na pocetku setalista (a imali Trooper taman sto se pojavio). Vako bi mozda neko napisao da ima i ja ne bi pio toceno Karlovacko
|
|
|
pivska mušica
BeerFly Brewery
|
RE: BrewPub Sarajevo
(20.08.2014, 11:02 )gajba Wrote: Nemam pojma, meni na pamet pada vec nekoliko pubova iz okoline a valjda ce i u ovoj BiH da ih bude jos...
Ovaj BrewPub, Miners SRB, razni Irish Pubovi SRB, ZG: MBR, Beertija..., Ljubljana.. A u zemljama dalje od ovog da ne nabrajam. Da se zna gdje ima dobrog piva za popiti
Ja sam recimo Miners slucajno nasao preko Kabinet sajta, na ratebeeru su tada bili neocijenjeni negdje dole na dnu ljestvice.
Mislio sam da svaki od njih ima svoju temu pa neka ljudi komentarisu.
Ili, posto nema puno pabova u bivsoj jugi i mogu se na prste ruke izbrojati a da valjaju, da se napravi jedna tema pa se update-je.
Prosle godine sam profulao pab u makarskoj na pocetku setalista (a imali Trooper taman sto se pojavio). Vako bi mozda neko napisao da ima i ja ne bi pio toceno Karlovacko
ma nisam mislio da nema pubova, nego da tema neće imati prođu jer ljudi neće pisati. ja bih naravno volio da se piše. eto otvorio si s nekoliko zanimljivih imena, pa mozes ti početi
evo otvaram temu dole, pa je ti započni sa nekim upisom.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
|
|
|