u nedostatku pivske ponude u mostaru naletio sam samo na leffe. uzeo par komada. dobio kozela iz češke, a tu je i naša apa te mušicin perhan. nadam se da ću naletiti u gradu makar na kosaću od hercegovačke ovo je samo za početak, biće tu još par domaćih
a novogodišnja noć je počela sa perhanom šta reći, fenomenalna piva. u proteklih mjesec dana sam probao mušicine dvije fantastične pive. dubbel i ovaj ris. @pivska mušice naklon do poda za obje pive. živio i sve najbolje!
Ljudi sretna nova godina..Ja preskacem pivo veceras,al sam opet na gorkom..Bombay Sapphire gin i sveps..Pitam se dali bi se ova gorka borovica iz gina mogla iskombinirati sa pivom Mozda jednog dana..
(31.12.2014, 08:42 )Amstelovich Wrote: Ljudi sretna nova godina..Ja preskacem pivo veceras,al sam opet na gorkom..Bombay Sapphire gin i sveps..Pitam se dali bi se ova gorka borovica iz gina mogla iskombinirati sa pivom Mozda jednog dana..
Sve najbolje ljudi...
po naški ti je to chinook onako na borovinu se osjeti. sve najbolje i živili
(31.12.2014, 08:09 )mange_tout! Wrote: a novogodišnja noć je počela sa perhanom šta reći, fenomenalna piva. u proteklih mjesec dana sam probao mušicine dvije fantastične pive. dubbel i ovaj ris. @pivska mušice naklon do poda za obje pive. živio i sve najbolje!
hvala mange, zivio i ti i nadam se da ce uskoro opet biti prilike da posaljem sta za bosnu.
(31.12.2014, 08:09 )mange_tout! Wrote: a novogodišnja noć je počela sa perhanom šta reći, fenomenalna piva. u proteklih mjesec dana sam probao mušicine dvije fantastične pive. dubbel i ovaj ris. @pivska mušice naklon do poda za obje pive. živio i sve najbolje!
hvala mange, zivio i ti i nadam se da ce uskoro opet biti prilike da posaljem sta za bosnu.