Pitanja za sve članove foruma. - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: O FORUMU (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Generalne diskusije (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: Pitanja za sve članove foruma. (/showthread.php?tid=992) |
RE: Pitanja za sve članove foruma. - Rodney - 12.09.2014 Ma dobro, Klix je to, gdje je trolanje nešto što se podrazumjeva samo po sebi. Ja čak mislim da je i dobro kako sam očekivao. Mislio sam da će se vehabije namnožiti i da će nam početi prijetiti. Ali eto, za sada je podnošljivo. RE: Pitanja za sve članove foruma. - danny_boy - 12.09.2014 Zato smo samo danas dobili 14 novih članova...and counting Pitanja za sve članove foruma. - Rodney - 12.09.2014 Hohoho nice RE: Pitanja za sve članove foruma. - Goggy - 12.09.2014 Respect za članak RE: Pitanja za sve članove foruma. - sheha - 12.09.2014 Dobar clanak. Samo ako mozes javi kada izlazi u ovim novinama sto si navao da pokupujem sve. RE: Pitanja za sve članove foruma. - Rodney - 12.09.2014 (12.09.2014, 09:18 )sheha Wrote: Dobar clanak. Samo ako mozes javi kada izlazi u ovim novinama sto si navao da pokupujem sve. Bit će te naravno blagovremeno obaviješteni, pa da se razletite i pokupujete te tiraže. E onda smo svi najebali, jer onda će se Fahra sigurno sjetiti da bi to moglo i da se ugradi u kakav zakon pa nam inspekcije natovari svima na leđa (to jeste onima koji imaju fermentore u Basnija) Ali, moja je najmjera najbolja, pa se nadam da će se najbolje i izroditi iz svega ovoga. RE: Pitanja za sve članove foruma. - AleksandarV - 12.09.2014 Onda ćemo kuhati u ilegali druže Rodney. Posmatranje vrenjače opušta. RE: Pitanja za sve članove foruma. - yankee fan - 12.09.2014 odlicno odradjeno senjor Trotteru!!!!! One tvoje etikete su bas habacke!!! RE: Pitanja za sve članove foruma. - pivska mušica - 13.09.2014 samo otprilike da vidite kakav uticaj na unikatne posjete na forumu je imao ovaj članak na kliksu prvi dan. Pitanja za sve članove foruma. - Rodney - 13.09.2014 Hahaha gledao sam baš šta čitaju. Samo dvije teme: - Pravljenje piva korak po korak. - Gdje nabaviti opremu u Sarajevu. RE: Pitanja za sve članove foruma. - Das Bier - 13.09.2014 da se i ja malo osvrnem na tekst,super odradjeno,dobra reklama za forum i nasu pivsku kulturu,vidi se po musicinom dijagramu koliko je uspjesan tekst bio,ali imam jednu zamjerku,nekako mi se cini da si malo previse popljuvao lagere,ljudi ce pomisliti da je lager pivo trece klase sto je daleko od toga,ima "vrhunskih" lagera,mozda si trebao svaki put naglasiti industrijski lager da bi bilo jasnije,ali sve u svemu ipak odlican tekst Pitanja za sve članove foruma. - Rodney - 13.09.2014 Naveo sam već na početku da se odnosi na velike industrijske koncerne. A glede lagera u bh prodavnicama, drage volje odmah potpisujem da su odreda svi smeće. Kvalitetan lager ne ide u prodavnice već se nabavlja kozjim putevima. A sve to kao paralela priče po kojoj se neko ne bi trebao libiti probati drugi stil piva. Kvalitetniji i bolji. A i to je lična priča. A ja lično izem svaki lager, pa da ga je i Zeus sam pravio. |