RE: Električki biab u pvc kanti
This post was last modified: 15.10.2017, 05:37 by Mater.
(13.10.2017, 11:34 )AleksandarV Wrote: @Mater
"Inace, i krava mukne kada ude u stalu.Lijepo se predstaviti kada ulazis nekome u kucu?
Nemoj ovo shvatiti kao ribanje i ribarsko prigovaranje,nije mi naum niti namjera uciti nekoga pameti,jer i sam sam relativno nov/mlad u ovom sportu/hobiju."
Prvo nekoga uvrijediš a onda izvini. Ne ide to tako.
Sent from my ZTE Blade V6 using Tapatalk
Stvrno mi se neda prepucavati... Ali, oprosti, moram ti reci ds nisi skuzio sto sam htjeo reci. Mozda sam i ja za to kriv, neznam.
Ovo za "kravu" je uzrecica koja se kaze kada netko ude u objekat, kafic, kucu, stan a, ne pozdravi. To, samo to i jednostavno to.Nista vise! Ne vidim gdje si ti izvukao uvredu? Krivo interpretiras!
Ovo ispod je sasvim nesto drugo i usko je vezano uz mene, kako i pise te nema nikakve veze sa gore/iznad napisanim rijecima. Nije to nikakvo izvinjenje.
Sto se tice mog rjecnika imas pravo, pretjerao sam, jbga. Nikada u zivotu pa ni ovdje, nije mi bila namjera uvrijediti nekoga. Ako sam to napravio, nije mi bio problem izinuti se,to sam napravio u drugoj temi i vise se nece ponoviti. Zaista ne vidim razlog tome, forum je 18+,kuha se piva pa bi uz to trebala ici i koja socna psovka ili kikiriki u ljusci, booo. Nema veze, pravila postoje i vrijede za sve i to je to.
Za interpretaciju sam i sam kriv, nemam obicaj stavljati smajlove.
Sve najbolje ti zelim i zivjeli!!!
Sada idemo popiti jednu?