Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rafting na Tari
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

RE: Rafting na Tari
(06.03.2014, 12:40 )pivska mušica Wrote: bio sam na tari na raftingu i na trnovačkom jezeru i mogu reći samo da najvjerovatnije do sad nisam posjetio ljepše mjesto u životu.

Koji kamp?

Rafteru, eto mene u taj tvoj kamp. Ako bude dobro, dovest ću ti dva bataljona šveđana Smile
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

hmmmm, stvarno se ne mogu sjetiti imena, mislim da je to bastasi kamp bio, a mozda se i varam. uglavnom gazda ima prekrasnog buldoga kuju, najluđi pas što sam vidio hehehe mozda ce rafter znati o kome pricam.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
rafter Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

This post was last modified: 06.03.2014, 01:06 by rafter.
Rodni to sam ti i preporučio... Trnovačko + rafting je najbolja opcija da se napune baterije i da ostaneš "bez daha"
E znam, nije buldog al malo krupnije i crno luda je mnogo, mi imamo Jovana zlatnog retrivera i kada se sastanu počinj show time! Bio si "kod Doktora" što bi mi rekli; WRT Hum, moj dobar drugar mu vodi posao... Baš sa njim blisko sarađujemo...
I to nije na Bastasima, veoma blizu ušća Tare i Pive.
Rodney ne brini se za kvalitet usluge, i znam da ćeš biti oduševljen.
A ako hoće tvoji Šveđani, možemo im napraviti i aranžman od jednog do deset dana nezaboravnog boravka u prirodi.

Evo kako je ekipa novinara ccijenila naš rad i šta smo imali da kažemo
P.S. Novine se mogu naći u avionima AirSerbia, ambasadama Srbije...
http://www.nacionalnarevija.com/tekstovi...Drini.html
Prvo hopni, pa reci skoč!
Find Odgovori
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

(06.03.2014, 01:01 )rafter Wrote: Rodni to sam ti i preporučio... Trnovačko + rafting je najbolja opcija da se napune baterije i da ostaneš "bez daha"
E znam, nije buldog al malo krupnije i crno luda je mnogo, mi imamo Jovana zlatnog retrivera i kada se sastanu počinj show time! Bio si "kod Doktora" što bi mi rekli; WRT Hum, moj dobar drugar mu vodi posao... Baš sa njim blisko sarađujemo...
I to nije na Bastasima, veoma blizu ušća Tare i Pive.
Rodney ne brini se za kvalitet usluge, i znam da ćeš biti oduševljen.
A ako hoće tvoji Šveđani, možemo im napraviti i aranžman od jednog do deset dana nezaboravnog boravka u prirodi.

Evo kako je ekipa novinara ccijenila naš rad i šta smo imali da kažemo
P.S. Novine se mogu naći u avionima AirSerbia, ambasadama Srbije...
http://www.nacionalnarevija.com/tekstovi...Drini.html

Evo šibnem ti poruku sa detaljima Smile
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools