Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mađarska - III homebrewers competition 2014
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

Mađarska - III homebrewers competition 2014
Sinoć se vratismo iz budimpešte. Od članova s foruma u autu su bili @danny_boy i @Bosanski špijun koje pozdravljam i zahvaljujem na druženju i vožnji i odličnom društvu. Zivjeli

Došli smo tamo ostavili piva i otišli da istražujemo pubove po budimpešti. Suđenje je počelo iduće jutro u 8 sati i trajalo skoro do 6 popodne, kada je bilo proglašenje rezultata. Bila je stvarno velika gužva i nekako nije bilo šanse za interakciju sa drugim pivarima niti je bilo domaćeg piva za probu i razmjenu (osim sa kolegama iz HR). Na licu mjesta su se točila mađarska craft piva. Mi smo se pojavili tek kasno popodne, oko 16h.

Proglašenje je bilo na mađarskom i ništa nisam razumio samo sam čuo kad su mi prozvali ime i ispostavilo se da sam osvojio zlato u kategoriji IPA. Smile čini mi se da je u toj kategorji bilo oko 60 piva prijavljeno. Osim toga kolega @danny_boy je bio 12. u kategorji witbier, a ja sam sa svojim witbierom bio osmi čini mi se. Grodziskie mi je bilo pri dnu liste, a tako sam otprilike i očekivao. mada su mađari najbolje odradili tu kategoriju a ja sam očekivao da će poljaci.

U kategorji witbier zlato je osvojio @Primarius sa foruma pivarstvo.info i ovim putem mu od srca čestitam. Također čestitam i ostalim kolegama iz HR koji su postigli dobre rezultate i veliki pozdrav svima s kojima smo se družili, ali i pobjednicima u ostalim kategorijama. beer

[Image: psOpHfn.jpg]
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
antares Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

RE: Mađarska - III homebrewers competition 2014
(17.03.2014, 10:24 )pivska mušica Wrote: Sinoć se vratismo iz budimpešte. Od članova s foruma u autu su bili @danny_boy i @Bosanski špijun koje pozdravljam i zahvaljujem na druženju i vožnji i odličnom društvu. Zivjeli

Došli smo tamo ostavili piva i otišli da istražujemo pubove po budimpešti. Suđenje je počelo iduće jutro u 8 sati i trajalo skoro do 6 popodne, kada je bilo proglašenje rezultata. Bila je stvarno velika gužva i nekako nije bilo šanse za interakciju sa drugim pivarima niti je bilo domaćeg piva za probu i razmjenu (osim sa kolegama iz HR). Na licu mjesta su se točila mađarska craft piva. Mi smo se pojavili tek kasno popodne, oko 16h.

Proglašenje je bilo na mađarskom i ništa nisam razumio samo sam čuo kad su mi prozvali ime i ispostavilo se da sam osvojio zlato u kategoriji IPA. Smile čini mi se da je u toj kategorji bilo oko 60 piva prijavljeno. Osim toga kolega @danny_boy je bio 12. u kategorji witbier, a ja sam sa svojim witbierom bio osmi čini mi se. Grodziskie mi je bilo pri dnu liste, a tako sam otprilike i očekivao. mada su mađari najbolje odradili tu kategoriju a ja sam očekivao da će poljaci.

U kategorji witbier zlato je osvojio @Primarius sa foruma pivarstvo.info i ovim putem mu od srca čestitam. Također čestitam i ostalim kolegama iz HR koji su postigli dobre rezultate i veliki pozdrav svima s kojima smo se družili, ali i pobjednicima u ostalim kategorijama. beer

[Image: psOpHfn.jpg]

Čestitke za zlato!!! beer
Find Odgovori
djulba Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Čestitam na medalji.
baš me zanima kako si došao na ideju da daš ime pivu hoppa cuppa Big GrinBig Grin
Find Odgovori
ale ale Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

Imal' recept za to pobjednicko pivo?
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

čestitam mušice. veoma mi je drago zbog tebe Big Grin zaslužio si najsjaniju medalju Zivjeli
Find Odgovori
Das Bier Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

cestitke i od mene,svaka cast majstore beer
Find Odgovori
rafter Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

[Image: 0012.gif]

malo je riječi...
Prvo hopni, pa reci skoč!
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

hvala svima na čestitkama. recept je onaj moj bloody hop double IPA blendan sa 40% nove sladovine sa OG 1.030 da bi sveo alkohol i gorčinu u IPA kategoriju. jedino sam odoka suho hmeljio iz dva puta i siguran sam da sam ubacio puno više hmelja nego što sam planirao po receptu Smile aroma mu je stvarno jaka. dakle columbus i simcoe hmeljevi, US-05 kvasac, brewfermov pils 88%, castle malting biscuit 4,5% i weyermann carahell 4,5%, te 3% dekstroze u lonac. ukomljavano na 66°C. suho hmeljeno iz dva puta i to prvih 80% hmelja 12 dana, a preostalih 20% zadnja 4 dana. treba samo preračunati recept to ću ovih dana pa postavim kako bi išlo bez blenda nego direktno da se radi IPA...

voda:

Ca 107, Mg 17, Na 0, Cl 32, SO4 296, HCO3 60. pH vrijednost 5,4 uz 2 ml mliječne kiseline. odnos Cl/SO4: 0,10.
Find Odgovori
jakovc Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

cestitke i od mene, valjda će biti na Ruistu za probati
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

pa bit ce ovoga velikog piva od kojeg je nastao taj IPA, a to je znači duplo kao ovo sa aromom i alkoholom Smile samo ne znam koliko cu donijeti jer je stvarno navala a nema ga puno. ali vjerujem da ce svi moci probati.
Find Odgovori
PriMarius Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(17.03.2014, 10:24 )pivska mušica Wrote: U kategorji witbier zlato je osvojio @Primarius sa foruma pivarstvo.info i ovim putem mu od srca čestitam... beer

Ovim se putem najsrdačnije zahvaljujem na čestitkama i vraćam istom mjerom kolegi 'zlataru' Big Grin

Eto, prštim od sreće

[Image: YCe18uQ.jpg]

Ajd Živili!!!...
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

čestitkejšn i primarijusu
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools