Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


dimljenje mesa
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,510
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: Sarajevo
RE: dimljenje mesa
Za sve kobasice treba hladni dim. Pošto smo pivari, za kobasice ima da se uzmu starter kulture. One idu isključivo sa hladnim dimom.

Posmatranje vrenjače opušta.
Find Odgovori
Rodney Offline
1.080 OG, 7,93% ABV
*****

Posts: 1,095
Joined: Feb 2014
Reputation: 3 Location: Sweden
dimljenje mesa
(28.10.2014, 02:24 )sarajevskopivo Wrote: Ne znam kako spremaju ribu, ali za susenje ribe ti treba hladni dim isto kao i za sir.

Koliki ja znam, sprema se na više načina. Kako ko preferira. Toplo, hladno ili sauna.
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools