Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

mlin
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: mlin
(27.05.2015, 07:11 )Goggy Wrote: Ok. Hvala puno Stane. Može se naručiti opet, meni će vjerovatno trebati nekad uskoro?
Za sad se može naručiti, do kad će trajati neznam.
Da se razumijemo ovo je mlin koji se dobiva preko kolega pivara, bez ikakve provizije ili zarade, jedini koji zarađuje je tip koji ga pravi ali izgleda da zarađuje zato što može okrenuti materijalBig Grin
Find Odgovori
Goggy Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Ok, jasno
Find Odgovori
zuzko Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

(27.05.2015, 01:55 )Goggy Wrote: Svaka čast. Meščini malo krupno? Jel se može podešavati razmak?
Ovo nema u njihovoj ponudi (redovnoj), barem ne na stranici?
Kolko je para?
Gogi,
i meni se čini krupno ali će neko od mojih mentora odrediti finalni razmak.Garantujem da ga možeš štelovati u desetu milimetra i to da takav razmak i ostane jer se fiksira sa osam šarafa.Ja sam samo propustio jednu šaku slada da vidim fercera li.
Na ovom mjestu ću se zahvaliti i Stanetu jer bez njega ja sigurno ne bih imao ovakav stroj.Mario iz "Sve za Pivo" je unaprijed platio ,zapakovao i poslao mlin,i njemu hvala.Ja sam prezadovoljan kako je mlin solidno napravljen a očigledno je da je i projektant naša raja.

E sad još mali savjet kolegama početnicima za koje po postavljenim pitanjima je očigledno da nisu ni približno isčitali teme koje ih interesuju a one već postoje na forumu.Kada je kod mene red došao na mlin ja sam prvo pročitao sve što je bilo o mlinovima i našao da je Stane još 02.07. prošle godine opisao mlin,rekao cijenu,postavio video kako radi i preporučio raji malo bolji i dosta jeftiniji.Evo ga jedan takav kod mene.Ja ...treba još i znati Staneta!
Find Odgovori
Goggy Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Hvala Zuzko! :-)
Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

Ja sam prezadovoljan kako je mlin solidno napravljen a očigledno je da je i projektant naša raja.

Projektant jest naša raja, sve nacrte je odradio kolega Mario iz SL Broda, postavio nacrte na komšijskom forumu i podijelio program za CNC (ne onaj iz svezapivo), ovaj tip koji ih pravi je izgleda samo skinuo program za CNC, malo posuđuje materijalBig Grin i pravi odlične mlinove za mene po jako niskoj cijeni.
Kolega Tinl je taj koji je zaslužan za distribucijuraja
Find Odgovori
mbed Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Kome se onda javiti na kraju za kupnju mlina?? Tebi stane2006, tinlu, mariu ili?
Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

This post was last modified: 28.05.2015, 09:38 by Stane.
(28.05.2015, 08:38 )mbed Wrote: Kome se onda javiti na kraju za kupnju mlina?? Tebi stane2006, tinlu, mariu ili?
Za HR Tinlu, ovo je bilo baš za zuzka ali nije problem niti za bilo koga drugog što se mene tiče (Maria iz svezapivo više ne bih trpao u ovu priču) za BiH i Srbiju se možete meni obratiti ali samo da znate ja sam samo posrednik kao i kolega Tinlbeer
Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

Kolega boskoi je naručio mlin ako je još tko zainteresiran neka javlja da ne naručujemo mlinove jedan po jedan
Find Odgovori
Goggy Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

A zna li se koji je kapacitet mlina?
Find Odgovori
Brko Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

evo i ja da narucim jedan Smile
Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

This post was last modified: 02.06.2015, 09:32 by Stane.
(02.06.2015, 08:44 )Goggy Wrote: A zna li se koji je kapacitet mlina?
Koliki lijevak sebi napraviš toliki je I kapacitetBig Grin

(02.06.2015, 08:58 )Brko Wrote: evo i ja da narucim jedan Smile
OK
Find Odgovori
Goggy Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

:-) onda i meni jedan naruči
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools