Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pomoć oko SMaSH Saisona
Warm stout Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 10
Joined: Sep 2017
Reputation: 0 Location: Rijeka
RE: Pomoć oko SMaSH Saisona
Hvala na info, a jel piva bila dobra na prvu ili je morala odležat par mjeseci?
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,837
Joined: Nov 2012
Reputation: 9 Location: Sarajevo
RE: Pomoć oko SMaSH Saisona
(31.07.2018, 01:54 )Warm stout Wrote: Evo danas sam opet slikao, prilično sam siguran da je infekcija u pitanju..čekam vaš konačni sud prije nego što sve prolijem u odvod, ipak ste iskusniji od mene https://imgur.com/a/L4Ai6GF

okus i miris su ok, ništa "kiselo"

Ma to ti je druze infekcija, školski primjer Smile
WWW Find Odgovori
Warm stout Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 10
Joined: Sep 2017
Reputation: 0 Location: Rijeka
RE: Pomoć oko SMaSH Saisona
eh živote...
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,837
Joined: Nov 2012
Reputation: 9 Location: Sarajevo
RE: Pomoć oko SMaSH Saisona
(31.07.2018, 02:42 )Warm stout Wrote: eh živote...

Imao si neku gadnu fulu u postupku čim je ovako odmah buknulo, imao sam više inficirani tura (oko 5 kom) ali nikad ovo nisam imao u fermentoru. Svu plastičnu opremu ćeš morati izbaciti iz upotrebe, jer je to već kontaminirano i ne možeš ga očistiti bez upotrebe jače hemije (lužina, varkina...). Dobro prostudiraj na stranici mjere sanitacije i njih se drži. Bitno je i gdje ti stoji fermentor, jer kada ga otvaraš ako je okolo u zraku puno spora one udju odmah u fermentor...itd...
WWW Find Odgovori
Warm stout Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 10
Joined: Sep 2017
Reputation: 0 Location: Rijeka
RE: Pomoć oko SMaSH Saisona
Hvala vam, učinit ću tako.
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools