Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


pomoc oko pravljenja vina
SixtySix Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 83
Joined: Jul 2013
Reputation: 0 Location: Beograd
RE: pomoc oko pravljenja vina
(27.08.2013, 10:09 )newbeer Wrote: niska je to temperatura,da krene vrenje(bez kvasca)treba ti 26-27C,kasnije moze i nize a ja ne idem nikad ispod 20ak.

Hvala na odgovoru. ako je problem kvasac dodacemo kvasac Smile Mene zanima posto mi je pivo primarno da li nekako mogu fermentaciju raditi i za vino u istim uslovima.
Find Odgovori
Das Bier Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 501
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: citluk
RE: pomoc oko pravljenja vina
jedino da pokusas nekako ugrijati samo fermentor sa vinom dok vrenje ne krene,a onda ce vriti i na tim temperaturama.
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools