Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nabavka slada iz BP
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

RE: Nabavka slada iz BP
(11.01.2014, 01:09 )attilasabli Wrote: Jel prolazite kroz NS, uzeo bi 1 dzak onda. Jel su dzakovi od 40 ili 50 kg?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

Valjda mozemo i kroz NS da prodjemo.
Onda nas je trojica za sad, sto se tice dzakova oni su izmedju 40 i 50kg koliko sam razumeo gospodju preko tel. uzimamo koliko hocemo dzakova i sve se stavlja na vagu predpostavljam da su nesto preko 40kg (iz price sa njmom mi se to namece).
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

ja kad sam uzimao uvijek je bilo 40kg.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
attilasabli Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Re: RE: Nabavka slada iz BP
(11.01.2014, 02:01 )civi Wrote:
(11.01.2014, 01:09 )attilasabli Wrote: Jel prolazite kroz NS, uzeo bi 1 dzak onda. Jel su dzakovi od 40 ili 50 kg?

Valjda mozemo i kroz NS da prodjemo.
Onda nas je trojica za sad, sto se tice dzakova oni su izmedju 40 i 50kg koliko sam razumeo gospodju preko tel. uzimamo koliko hocemo dzakova i sve se stavlja na vagu predpostavljam da su nesto preko 40kg (iz price sa njmom mi se to namece).

Zapisi me tamo, pa se javite par dana ranije oko detalja za preuzimanje, placanje...itd...itd...

Find Odgovori
locky Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Zainteresovan, ali samo pola dzaka. Vidim da bi dosli i do Novog Sada pa me interesuje idete li i dalje prema severu preko Temerina?
Find Odgovori
dzionik Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Preko Novog Sada moramo da idemo al je Temerin malo van rute. Ako ima neki svinjokolj možda se prevarimo:-)
Vidi sa Attilom, blizu ste pa se možda nešto i dogovorite.
Find Odgovori
locky Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Da, tako sam i mislio, dogovoricu se sa njim. Za svinjokolj nemam komentar...

(13.01.2014, 02:13 )dzionik Wrote: Preko Novog Sada moramo da idemo al je Temerin malo van rute. Ako ima neki svinjokolj možda se prevarimo:-)
Vidi sa Attilom, blizu ste pa se možda nešto i dogovorite.
Find Odgovori
attilasabli Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Re: Nabavka slada iz BP
Ja radim u Beceju, putujem tamo svaki dan kolima, pa mogu da preuzmem u NS pa da prodjem kroz Temerin i donesem.

Find Odgovori
locky Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Ok, mozete me slobodno zapisati za 20kg a oko detalja se cujemo.

(13.01.2014, 04:17 )attilasabli Wrote: Ja radim u Beceju, putujem tamo svaki dan kolima, pa mogu da preuzmem u NS pa da prodjem kroz Temerin i donesem.

Find Odgovori
locky Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(14.01.2014, 08:29 )locky Wrote: Ok, mozete me slobodno zapisati za 20kg a oko detalja se cujemo.

(13.01.2014, 04:17 )attilasabli Wrote: Ja radim u Beceju, putujem tamo svaki dan kolima, pa mogu da preuzmem u NS pa da prodjem kroz Temerin i donesem.

Ako sve ide po planu u ponedeljak idem do B Palanke po slad pa mogu max jos 1 dyak da ponesem. Ko je zainteresovan neka se javi. Slad ce biti u Novom Sadu ili Temerinu.
Find Odgovori
dzionik Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

This post was last modified: 05.02.2014, 10:54 by dzionik.
Kako je prošla nabavka?
Mi ćemo verovatno da odložimo za posle okupljanja u Beogradu za koje vidim da mnogi ne znaju.

Quote:Skup pivksih majstora - 23. februar!

Tražili smo pravo mesto za novo okupljanje pivskih majstora i našli: KC Grad, u nedelju 23. februara od 16 do 20 časova. Pomerili smo malo datum zbog raspoloživih termina, ali se nadamo da pivo do sada nije popijeno i da će ga biti još više za februar. Najavljena su nam vrhunska piva, tako da jedva čekamo.

Što se ulaza tiče:
- participacija je 300 dinara
- besplatno za pivare koji donesu svoje domaće pivo
- besplatno za devojke.

Za svaki ulaz, dobijaju se 2 degustacije jednog novog, vrhunskog kraft piva (neka ostane iznenađenje za sada) kao i neograničene degustacije domaćeg piva (dok traju zalihe...).

Širite informaciju dalje, da nas bude što više i da uživamo u vrhunskom pivu!

Datum:
Nedelja 23. februar od 16 do 20h
Mesto:
KC Grad, Braće Krsmanović 4, Beograd
sajt i mapa: http://www.gradbeograd.eu/info.php
Prostor je u samoj blizini autobuske i železničke stanice, jer smo želeli da bude što lakše onima koji dolaze van Beograda.

Dodatne informacije za kućne pivare:
Nema minimalne količine, ali je poželjno da svako ponese što više može. Molimo takođe kućne pivare da stave etikete na svoje flaše sa informacijama: vrsta piva, % alkohola, % ekstrakta (Plato), datum flaširanja i naravno ime pivskog majstora. Bilo bi poželjno da pivo bude već hladno kada ga budete doneli, mada ćemo ga dodatno hladiti i na licu mesta. Ako to već niste uradili, pošaljite nam mejl na info@majstorzapivo.com sa vrstom piva i planiranim količinama.

Vidimo se tamo....
Find Odgovori
locky Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Odlicno. Sve je islo u najboljem redu, nego sam se na trenutak osecao kao da prelazim drzavnu granicu kako su mi gledali u gepek i pre i posle...
Srecno!

(05.02.2014, 10:52 )dzionik Wrote: Kako je prošla nabavka?
Mi ćemo verovatno da odložimo za posle okupljanja u Beogradu za koje vidim da mnogi ne znaju.

Quote:Skup pivksih majstora - 23. februar!

Tražili smo pravo mesto za novo okupljanje pivskih majstora i našli: KC Grad, u nedelju 23. februara od 16 do 20 časova. Pomerili smo malo datum zbog raspoloživih termina, ali se nadamo da pivo do sada nije popijeno i da će ga biti još više za februar. Najavljena su nam vrhunska piva, tako da jedva čekamo.

Što se ulaza tiče:
- participacija je 300 dinara
- besplatno za pivare koji donesu svoje domaće pivo
- besplatno za devojke.

Za svaki ulaz, dobijaju se 2 degustacije jednog novog, vrhunskog kraft piva (neka ostane iznenađenje za sada) kao i neograničene degustacije domaćeg piva (dok traju zalihe...).

Širite informaciju dalje, da nas bude što više i da uživamo u vrhunskom pivu!

Datum:
Nedelja 23. februar od 16 do 20h
Mesto:
KC Grad, Braće Krsmanović 4, Beograd
sajt i mapa: http://www.gradbeograd.eu/info.php
Prostor je u samoj blizini autobuske i železničke stanice, jer smo želeli da bude što lakše onima koji dolaze van Beograda.

Dodatne informacije za kućne pivare:
Nema minimalne količine, ali je poželjno da svako ponese što više može. Molimo takođe kućne pivare da stave etikete na svoje flaše sa informacijama: vrsta piva, % alkohola, % ekstrakta (Plato), datum flaširanja i naravno ime pivskog majstora. Bilo bi poželjno da pivo bude već hladno kada ga budete doneli, mada ćemo ga dodatno hladiti i na licu mesta. Ako to već niste uradili, pošaljite nam mejl na info@majstorzapivo.com sa vrstom piva i planiranim količinama.

Vidimo se tamo....
Find Odgovori
civi Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Dakle,

sledeće nedelje idemo u BP ko je zainteresovan neka mi se javi na PP.

drinking-beer
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools