Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mađarska - III homebrewers competition 2014
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

Mađarska - III homebrewers competition 2014
Sinoć se vratismo iz budimpešte. Od članova s foruma u autu su bili @danny_boy i @Bosanski špijun koje pozdravljam i zahvaljujem na druženju i vožnji i odličnom društvu. Zivjeli

Došli smo tamo ostavili piva i otišli da istražujemo pubove po budimpešti. Suđenje je počelo iduće jutro u 8 sati i trajalo skoro do 6 popodne, kada je bilo proglašenje rezultata. Bila je stvarno velika gužva i nekako nije bilo šanse za interakciju sa drugim pivarima niti je bilo domaćeg piva za probu i razmjenu (osim sa kolegama iz HR). Na licu mjesta su se točila mađarska craft piva. Mi smo se pojavili tek kasno popodne, oko 16h.

Proglašenje je bilo na mađarskom i ništa nisam razumio samo sam čuo kad su mi prozvali ime i ispostavilo se da sam osvojio zlato u kategoriji IPA. Smile čini mi se da je u toj kategorji bilo oko 60 piva prijavljeno. Osim toga kolega @danny_boy je bio 12. u kategorji witbier, a ja sam sa svojim witbierom bio osmi čini mi se. Grodziskie mi je bilo pri dnu liste, a tako sam otprilike i očekivao. mada su mađari najbolje odradili tu kategoriju a ja sam očekivao da će poljaci.

U kategorji witbier zlato je osvojio @Primarius sa foruma pivarstvo.info i ovim putem mu od srca čestitam. Također čestitam i ostalim kolegama iz HR koji su postigli dobre rezultate i veliki pozdrav svima s kojima smo se družili, ali i pobjednicima u ostalim kategorijama. beer

[Image: psOpHfn.jpg]
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Messages In This Thread
Mađarska - III homebrewers competition 2014 - by pivska mušica - 17.03.2014, 10:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools