zuzko
1.040 OG, 3,92% ABV
|
RE: mlin
(27.05.2015, 01:55 )Goggy Wrote: Svaka čast. Meščini malo krupno? Jel se može podešavati razmak?
Ovo nema u njihovoj ponudi (redovnoj), barem ne na stranici?
Kolko je para? Gogi,
i meni se čini krupno ali će neko od mojih mentora odrediti finalni razmak.Garantujem da ga možeš štelovati u desetu milimetra i to da takav razmak i ostane jer se fiksira sa osam šarafa.Ja sam samo propustio jednu šaku slada da vidim fercera li.
Na ovom mjestu ću se zahvaliti i Stanetu jer bez njega ja sigurno ne bih imao ovakav stroj.Mario iz "Sve za Pivo" je unaprijed platio ,zapakovao i poslao mlin,i njemu hvala.Ja sam prezadovoljan kako je mlin solidno napravljen a očigledno je da je i projektant naša raja.
E sad još mali savjet kolegama početnicima za koje po postavljenim pitanjima je očigledno da nisu ni približno isčitali teme koje ih interesuju a one već postoje na forumu.Kada je kod mene red došao na mlin ja sam prvo pročitao sve što je bilo o mlinovima i našao da je Stane još 02.07. prošle godine opisao mlin,rekao cijenu,postavio video kako radi i preporučio raji malo bolji i dosta jeftiniji.Evo ga jedan takav kod mene.Ja ...treba još i znati Staneta!
|
|
|