Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Dodavanje emzima prilikom ukomljavanja
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,995
Joined: Nov 2012
Reputation: 18 Location: SJJ-WAW
RE: Dodavanje emzima prilikom ukomljavanja
Ma ja ne bi petljao s tim. Kad staviš palac u vodu ako ga možeš držati duže od 5 sekundi voda se mora još zagrijati. Znači držiš palac u vodi dok se grije i u trenutku kad vidiš da više ne možeš izdržati, to ti je temperatura 73-74C Smile Tako se nekad radilo. Ne šalim se. A nadji neki termometar najbolje, što se enzima tiče ne bih preporučio, posebno ako ne znaš šta radiš
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Dodavanje emzima prilikom ukomljavanja - by pivska mušica - 18.09.2015, 04:30

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools