Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Priming
Rexar Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 30
Joined: May 2015
Reputation: 0 Location: Krusevac
RE: Priming
This post was last modified: 21.03.2016, 01:35 by Rexar.
(21.03.2016, 08:16 )pivska mušica Wrote: Kako misliš kad završi prva fermentacija? Prije svega, ne postoji nešto tako kao prva i druga, primarna i sekundarna fermentacija. Fermentacija je samo jedna.
A šećer za priming se uvijek, bez izuzetaka, dodaje neposredno prije samog flasiranja.

pa ja svuda u stranoj literaturi nalazim termine primary and secondary,ali u svakom slucaju razumemo se sto je najbitnije,hvala na odgovoruZivjeli

samo jos jedno pitanje,kad je to neposredno,par sati ili ceo dan??
Find Odgovori



Messages In This Thread
Priming - by Rexar - 20.03.2016, 11:16
RE: Priming - by pivska mušica - 21.03.2016, 08:16
RE: Priming - by Rexar - 21.03.2016, 01:34
RE: Priming - by pivska mušica - 21.03.2016, 02:01

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools