Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nabavka opreme iz inostranstva u BiH
Brko Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

RE: Nabavka opreme iz inostranstva u BiH
(08.08.2016, 10:41 )ringostar19 Wrote:
(08.08.2016, 10:24 )danny_boy Wrote:
(08.08.2016, 09:59 )ringostar19 Wrote: Znaci, koliko sam shvatio ja mogu direktno otići do njih bez obzira što mi na FAQ-u piše da se ne može lično doći do njih?
Pa to je sjajno, zato sam i napisao ispravite me ako griješim.
Hvala Vam ljudi puno na ovim informacijama, jbga nov sam u svemu ovome i ne znam veze, informacije itd. Ali zato imam vas.
Hvala još jednom!
Big Grin
Mozes otici, ali prije toga se trebas cuti s njima i dogovoriti termin. Ja nekad posaljem email, a cesce nazovem. Nisu oni uvijek u radnji, tako da ne preporucujem ici bez dogovora. Najbolje ranije poruciti sve (preko online narudzbe), onda nazvati i dogovoriti termin.

Druga opcija je Oldbridz. Cijene su tu negdje kao u svezapivo, bazni slad cak i jeftiniji. Sve zavisi gdje tebi vise odgovara.

Ok, hvala puno! Sutra zovem, nema šta, pa ću dogovoriti. Dobro mislim za početak da je ovo sada ok, a kasnije dok se malo pohvata kako, šta, gdje, biće dosta lakše.
Big Grin
Hvala još jednom!
Pivili sto godina Big Grin

evo jos jedna korisna informacijaSmile

kazes fali ti
- fermentor (kupis zlatarovo bure od 40 - 60 l u bingu koje kosta 19.5 KM) svi ga mi koristimo ili smo koristili
- Mlin ti ne treba ako ces narucivati materijal iz oldbridza samo im naglasi da ti samelju (ako moze malo krupnije jer mislim da presitno melju)
- Lopatica za mjesanje - imas kupiti za par maraka bilo gdje u vecim trznim centrima (za ajvar ili pekmez)
- star san, tablete irske mahovine, hidrometar, bottling stick, crijevo za pretakanje, hmelj, kvasac mozes kupiti na https://www.hopandgrape.co.uk/ (ja sam od njih sve narucio i doslo je brzinom svjetlosti samo moras napisati mail da ti izracunaju postarinu i posalju na adresu)

ako ti treba jos informacija ili pisi ovdje ili na PP
Find Odgovori

Messages In This Thread
RE: Nabavka opreme iz inostranstva u BiH - by Brko - 09.08.2016, 10:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools