radobolja
1.040 OG, 3,92% ABV
|
RE: Čuvanje piva u bocama
This post was last modified: 03.06.2017, 03:20 by radobolja.
(02.06.2017, 10:01 )mange_tout! Wrote: (02.06.2017, 09:35 )elektropionir Wrote: Ja sam flasirao i flasiram beergun.om i po meni nema niti treba biti razlike.
Bolja mi je opcija, jer u kegu mogu nastimati co2 po potrebi, a u flasama bude kako bude.
Adnan je mislim uzeo kineski, a ne sjećam se da je rekao kako radi. Danny i ja samo uzeli blicmanov popola.
Beerokrata, kod mene je gun trenutno, pa ako želiš probati kako radi i sl. bujrum. Spageti nam je daleko
Nisam ja, nego @radobolja. a neka piva ne mogu keg, pa ih valja u boce. ne znam je li @radobolja koristio. Tako je, kupio sam kinesku verziju beergun-a. Imao sam malo problema dok sam podesio gumice da ne pušta co2 na stranu, poslije je bilo ok.
Ja sam dvije pive pretakao u flaše sa beergun-om, jedan belgijanac i jedna apa. Belgijanac mi je bio slabije karboniziran, vjerujem da je bio u kegu slabije karboniziran pa je takav prenešen u boce, apa je bila ok.
Jednu bocu tog belgijskog smo popili u Visokom dan prije druženja, pIvo, Mange, Goca, Anes i ja, bila je ok nakon nekoliko mjeseci u boci. ... samo malo manje karbonizirano.
|
|
|