Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Prilagođavanje vode za pivarstvo
maselv Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 16
Joined: Dec 2012
Reputation: 0 Location: Ruma
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo
Interesuje me jos jedna stvar u vezi prilagodjavanja vode.Zasto je preporucljivo ubaciti mineralne soli u kominu,a ne prethodno pripremiti vodu sa njima?Sto se tice mlecne kiseline,da l'se ona jednostavno samo ubaci u kominu kao i mineralne soli,ili ima neki posebni nacin pripreme?
Imam i neke nedoumce oko jodne probe,oko koncentracije joda i kolicine uzorka sladovine.Da l'je dovoljan 10% rastvor joda za probu,i na koju kolicinu sladovine?
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by zis - 18.11.2012, 08:14
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by zis - 19.11.2012, 04:29
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by maselv - 06.04.2013, 08:20
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by Pop - 23.08.2013, 12:04
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by Pop - 23.08.2013, 06:30
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by Pop - 24.08.2013, 08:57
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by Fix - 11.11.2013, 05:50
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by Fix - 11.11.2013, 07:06
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by Fix - 13.11.2013, 03:44
RE: Prilagođavanje vode za pivarstvo - by zis - 11.03.2016, 07:40
Prilagođavanje vode za pivarstvo - by mirren - 23.09.2018, 12:45

Forum Jump:


Users browsing this thread: 36 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools