Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pozdrav iz Mostara
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV
*****

Posts: 1,210
Joined: Jul 2013
Reputation: 3 Location: Mostar
RE: Pozdrav iz Mostara
This post was last modified: 07.07.2013, 07:01 by Pivdzija.
to za 50l i 100l sam više kao okvirne vrijednosti stavljao. vrlo malo toga znam o svemu ovome, pa nemojte zamjeriti na silnim pitanjima, od kojih su neka sigurno i glupa.

dakle preporučate da idemo sa ipak malo većom litražom. koliko bi bilo dovoljno po vašoj preporuci.

pošto bi se to radilo u vikendici kod jedne kolegice, za vrijeme fermentacije u onoj bačvi (prva fermentacija se to zove ako se ne varam?) koliko se treba biti uz pivo? znam da treba uzimati neke uzorke i nešto pa me zanima svako koliko se treba ići? (mada ćemo vjerujem probati svaki vikend otići i zakuhati po jednu turu drinking-beer )

edit: e da, koliko buradi za fermentaciju bi nam bilo potrebno? pretpostavljam da nam je za početak dovoljno imati 2...
Find Odgovori



Messages In This Thread
Pozdrav iz Mostara - by Pivdzija - 06.07.2013, 04:36
RE: Pozdrav iz Mostara - by mentalist - 06.07.2013, 07:17
RE: Pozdrav iz Mostara - by pivska mušica - 07.07.2013, 02:41
RE: Pozdrav iz Mostara - by Pivdzija - 07.07.2013, 03:18
RE: Pozdrav iz Mostara - by mentalist - 07.07.2013, 04:41
RE: Pozdrav iz Mostara - by pivska mušica - 07.07.2013, 05:08
RE: Pozdrav iz Mostara - by Pivdzija - 07.07.2013, 06:35
RE: Pozdrav iz Mostara - by mange_tout! - 07.07.2013, 07:48
RE: Pozdrav iz Mostara - by Pivdzija - 07.07.2013, 08:16
RE: Pozdrav iz Mostara - by mange_tout! - 07.07.2013, 08:49
RE: Pozdrav iz Mostara - by jadran60 - 07.07.2013, 08:25
RE: Pozdrav iz Mostara - by Pivdzija - 07.07.2013, 09:13
RE: Pozdrav iz Mostara - by mange_tout! - 07.07.2013, 09:16

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools